Advertorial

Medium Derek Ogilvie is terug op Bonaire

Na vier uitverkochte shows vorig jaar heeft het team van Derek weer een nieuwe show op het eiland georganiseerd, gepland voor 9 mei. Tijdens de shows maakt Ogilvie contact met overledenen en geeft persoonlijke boodschappen door aan de aanwezigen in het publiek, waarbij hij deelt wat hij ziet, voelt en hoort van degenen die we hebben liefgehad en verloren. 

Veel mensen op Bonaire zullen Ogilvie kennen van een van de tien primetime tv-series die hij presenteerde op RTL4 in Nederland van 2007 tot 2016, zoals ‘Baby’s Wil Is Wet’, ‘The Ghost Whisperer’, ‘Unexpected’ en ‘Eerste Hulp Bij Opvoeden’. Hoewel hij al een tijdje niet op tv is geweest, is Ogilvie nog steeds actief in Nederland, waar hij net een tournee van 6 weken met 73 uitverkochte shows heeft afgerond, die ook data in België omvatte. Bezoekers van zijn shows op Bonaire kunnen een kleinschalig evenement verwachten, beperkt tot ongeveer 60 mensen, waar de meerderheid van het publiek een zogenaamde reading kan ervaren. Volgens Ogilvie hoeven mensen niet bang te zijn dat hij dingen zal zeggen die iemand kunnen schaden. “Ik leerde heel snel tijdens mijn vorige bezoek aan Bonaire dat iedereen elkaar op het eiland lijkt te kennen, dus ik zal heel voorzichtig zijn. Ik ben hier niet om iemand pijn te doen. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring met groepsreadings en weet hoe ik met gevoelige informatie moet omgaan. In zo’n geval kunnen we na de show praten.”

De shows die Ogilvie eerder in Nederland organiseerde waren op grote schaal. Tussen 2007 en 2018 trad hij op in theaters met tot wel duizend mensen in het publiek. Vanwege corona was dit niet langer mogelijk, dus moest hij kiezen voor een ander concept. Ogilvie koos voor kleinere groepen, waardoor er meer tijd was voor persoonlijke aandacht. Hij vond dit nieuwe concept zo fijn dat hij besloot ermee door te gaan en dat doet hij sinds 2021. “Voor mij draait het allemaal om geloofwaardigheid. Die één-op-één vibe die in een kleine maar dynamische setting gecreëerd kan worden. Wat ik nu doe is zowel krachtig als bij tijden adembenemend.” Ogilvie, oorspronkelijk uit Schotland maar verhuisd naar Cyprus in 2008, heeft opnieuw een villa aan het water gehuurd en is van plan veel van zijn favoriete plekken opnieuw te bezoeken. “Ik heb ook een zwak voor de ezels, omdat ik een dierenliefhebber ben, dus ik kijk ernaar uit om velen van hen weer te ontmoeten.” Naast de shows op Bonaire heeft Ogilvie vier shows op Curaçao uitverkocht. Deze keer zullen Derek’s shows in het Engels zijn en zullen geen hulp van een tolk bevatten. “Het was heel duidelijk uit mijn ervaring met de shows die we vorig jaar op Bonaire deden dat iedereen zich comfortabel voelde in het Engels spreken en dat het hebben van een tolk in de weg stond van de flow van de show. Ik hoop gewoon dat iedereen mijn Schotse accent kan verstaan!”

Tickets zijn online via Ticketmaster verkrijgbaar en bij de receptie van het Marriott hotel op woensdag 1 mei, donderdag 2 mei, vrijdag 3 mei en dinsdag 7 mei van 8.30 tot 9.30 uur. (Contant betalen.)

Meer informatie vind je op de website van Derek Ogilvie.

Deel dit artikelRocargoRocargo