Nieuws van Bonaire

Venezolaans Albratros Airlines als eerste terug op route naar Curaçao

Albatros Airlines Foto CAP

WILLEMSTAD- Op Curaçao International Airport is op woensdag de eerste vlucht van het Venezolaans Albatros Airlines verwelkomd.

De vlucht was afkomstig van de luchthaven van Las Piedras. Volgens de luchtvaartmaatschappij worden de vluchten na een onderbreking van vier jaar hervat. Curaçao Airport Partners (CAP) toont zich opgetogen over de terugkeer van de Venezolaanse luchtvaartmaatschappijen. 

“We zijn uitermate verheugd om Albatros Airlines te verwelkomen op Curaçao International Airport. Nu we Albatros Airlines terug verwelkomen met deze inaugurele vlucht, wordt een belangrijke stap gezet om onze landen met eeuwenoude banden, Curaçao en Venezuela, weer met elkaar te verbinden”, aldus een bericht van CAP. 

CAP zegt verder verheugd te zijn met het hele team en partners als Albatros Airlines samen te werken om reizigers een uitstekende ervaring te bieden. 

Deel dit artikel