Bedrijfspagina

Ervaar Bonaire op jouw manier met Allroad Rental Bonaire

Ontdek het prachtige eiland Bonaire met Allroad Rental Bonaire, jouw betrouwbare partner voor autoverhuur.

Of je nu de verborgen stranden wilt verkennen of de lokale cultuur wilt ervaren, Allroad Rental Bonaire heeft de perfecte auto voor jouw avontuur. Bonaire maakt sinds 10 oktober 2010, als bijzondere
gemeente, samen met Saba en Sint Eustatius deel van het Caribisch Nederland.

Het eiland staat bekend om zijn prachtige snorkel- en duiklocaties dankzij de gemakkelijke toegang tot de riffen van het eiland. Je rijdt zo met jouw auto van Allroad Rental naar de mooiste duikstekken.

Ervaar Bonaire op Jouw Manier met Allroad Rental Bonaire

Bij Allroad Rental Bonaire vind je een breed scala aan nieuwe auto’s, van compacte auto’s tot robuuste 4×4 Pick-ups. De auto’s zijn allemaal all-risk CDW-verzekerd. De genoemde tarieven zijn incl. belastingen, een tweede bestuurder, duikrek, kinderzitje of verhoger, verzekering en aflevering op locatie of op de luchthaven.

Wil je het prachtige Nationaal Park Washington Slagbaai bezoeken, huur dan een Pick-up want alleen deze zijn toegestaan in het park. Zonder risico op pad, sluit dan een aanvullende verzekering af en geniet van $0,00 eigen risico. Allroad Rental is een kleinschalig bedrijf waar service, kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De communicatie is snel, makkelijk en duidelijk.

Kortom ga je voor service en kwaliteit kies dan voor Allroad Rental Bonaire.

Vloot

De vloot van Allroad Rental bestaat uit auto’s uit verschillende categorieen van compact tot pick-up en alles wat er tussen zit. Je hebt de keuze uit handgeschakelde voertuigen of met automatische transmissie.

Ervaar Bonaire op Jouw Manier met Allroad Rental Bonaire

Verkeer op Bonaire

Het verkeer op Bonaire is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. Er zijn geen verkeerslichten op het eiland en er wordt aan de rechterkant van de weg gereden. De maximumsnelheid is 40 kilometer per uur in de bebouwde kom en 60 kilometer per uur daar buiten. Het huren van een auto bij Allroad Rental Bonaire stelt je in staat om het eiland in je eigen tempo te verkennen, met de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

Met een minimale huurperiode van 6 dagen, zorgt Allroad Rental Bonaire ervoor dat je zorgeloos kunt rijden en genieten.

Jouw vakantie op Dushi Bonaire kan beginnen!

Contact

Deel dit artikel