Nieuws van Bonaire

Politie sluit nachtclub in Kralendijk

Politie sluit nachtclub in Kralendijk

KRALENDIJK – De politie heeft een uitgaansgelegenheid in het centrum van Kralendijk gesloten omdat zij de maatregelen in verband met Covid hadden overtreden. Een artiest was aan het optreden binnen de gelegenheid. Dit gebeurde zaterdag 25 december.

De politie was van het optreden op de hoogte en had de eigenaresse van de gelegenheid al eerder op de avond gewaarschuwd en nogmaals geïnformeerd over de geldende maatregelen.

Later op de avond bleek dat er gezongen en gedanst werd waarbij de afstandsnorm van 1,5 meter niet werd gehanteerd. Er waren ook ruim 200 personen in plaats van maximaal 100 aanwezig die betaald hadden voor het optreden.

De locatie werd per direct gesloten en de eigenaresse kreeg een proces-verbaal.

Deel dit artikel