Adoptiedier

Adoptiedier ” Pakita” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  PAKITA

Pakita zit alweer sinds 21 November 2018 bij FKK in de opvang, in die tijd heeft zij verschillende keren op onze social media gestaan maar er is nog nooit een geïnteresseerde voor haar geweest. Voor ons is dit onbegrijpelijk.
Pakita is een grote (gesteriliseerde) teef van ongeveer 5 jaar oud.

Pakita is echt een grote teddybeer, ze is ontzettend gek op knuffelen en vergeet dan ook hoe groot ze is. Ook is Pakita erg speels en vrolijk en af en toe wat lomp 🙈. Ze maakt af en toe de gekste sprongen als ze blij is.
Ook vind Pakita het geweldig om mee op pad te gaan of dit nou wandelen of zwemmen is, alles vind ze leuk. Ze loopt ook erg goed aan de riem.
Met de meeste honden kan ze goed overweg.

FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katjes bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken.

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. alles is meer dan welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel