Adoptiedier

Adoptiedier “Hans” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : HANS

 

Hans zit al sinds Januari 2018 bij ons in de opvang (nadat hij op een afgelegen plek was gedumpt) en er is helaas nog nooit iemand voor hem geweest. Hans heeft in zijn periode bij ons ontzettend grote stappen gemaakt. Hans kan steeds beter met andere honden en doet het bij ons in de roedel ontzettend goed met de andere honden. Hij vindt het dan ook steeds leuker om met de andere honden te spelen. Hans is echt GEK op mensen. Van knuffelen en aandacht kan hij geen genoeg krijgen. Ook loopt hij ontzettend goed aan de riem, houdt van zwemmen en auto rijden is ook geen probleem. Hans verdient zo een eigen baasje en wij weten zeker dat hij super trouw zal zijn en voor zijn nieuwe baasje door het vuur zal gaan.
 

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel