Nieuws van Bonaire

Nieuwe ondernemers gespot op Bonaire

Het is een tijd van groei en welvaart voor ondernemers op Bonaire. De afgelopen periode is weer een divers scala aan nieuwe ondernemers gestart. Bonaire.nu wenst hen alle succes toe in hun ondernemersavontuur op Bonaire.

Joor Beach Supplies

Bij Joor Beach Supplies huur je strandstoelen en een koelbox. Zo kun je zorgeloos en duurzaam genieten van de stranden tijdens jouw vakantie. Joor Beach Supplies brengt en haalt de stoelen en koelbox bij jouw accommodatie.


Float

Greetje biedt met haar bedrijf begeleide snorkeltours en zogenaamde Aqua relax aan. Tijdens de snorkeltours neemt Greetje haar gasten mee om de onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken. Ook nacht snorkeltours staan op het programma. Aqua relax is een “drijvende” massage die in een zwembad gegeven wordt. Doel van deze floating massage is ultieme ontspanning.


Boost Bonaire

Bij Boost Bonaire kun je Bike Boarden, huur een Bike Board om Bonaire op een sportieve en milieuvriendelijke manier te ontdekken.


Joske Platteel Blenchi coaching

Joske Platteel is systemisch coach en begeleidt volwassen, kinderen en organisaties door middel van (familie)opstellingen. Deze methode maakt patronen zichtbaar, waar je je niet altijd bewust van bent. Zo zijn ze beter hanteerbaar of te doorbreken. Dit werkt helend.
Joske begeleidt 1 op 1 bij haar thuis / online coaching is ook mogelijk. Maandelijks organiseert zij voor groepen opstellingsochtenden.


An’s Wannahaves

In de Harbor Side Shopping Mall is afgelopen zaterdag 1 april An’s Wannehaves geopend. Bij deze nieuwe winkel vind je Fashion & Gifts


2 Fools & a Bull Gourmet Studio

Dit nieuwe restaurant opent op 1 mei haar deuren in het centrum van Kralendijk. Het restaurant serveert in vijf en een halve gang een culinaire ervaring aan haar gasten.


Afbeeldingen afkomstig van de socials van de ondernemers, tenzij anders vermeld.

Deel dit artikel