Nieuws van Bonaire

Nieuwe ondernemers gespot op Bonaire

Een nieuwe golf van bedrijvigheid op Bonaire. Een verscheidenheid aan nieuwe ondernemers heeft de sprong gewaagd en hun deuren geopend, van eenmanszaken tot winkels en culinaire hotspots. Bonaire.nu wil deze nieuwe ondernemers graag feliciteren en hen veel succes wensen in hun zakelijke avontuur op Bonaire.

HopiBonaire

Hopi Bonaire

HopiBonaire nodigt je uit om met haar privétours de verborgen parels van Bonaire te ontdekken. Ze hebben verschillende tours, zodat er voor iedereen een passende belevenis is om dit prachtige eiland te verkennen.


Bon Energie Electra

Bon Energie

Bon Energie zorgt voor de perfecte stroom van positieve energie! Voor degenen die op zoek zijn naar een vakkundig aangelegde elektrische installatie, is het bedrijf Bon Energie Electra de aangewezen partner. Ze bieden zowel professionaliteit als betrouwbaarheid voor al je elektrische behoeften.


Vilebrequin

Vilebrequin

Binnen de muren van de Harborside Mall bevindt zich Vilebrequin, een speciaalzaak voor bad- en zwemkleding geschikt voor het gehele gezin. Wat de winkel onderscheidt, is de uitgebreide matencollectie. Of het nu gaat om vader en zoon of moeder en dochter, iedereen kan er terecht om een identiek item te bemachtigen.


Maan Bonaire Property Management

Maan

Maan Bonaire is uw betrouwbare partner bij het beheer van jouw (vakantie)woning op Bonaire. Van alledaagse zorgen tot het onderhoud van uw woning, zij staan klaar om jou alles uit handen te nemen. Of het nu gaat om routine-inspecties, schoonmaakwerkzaamheden of zelfs schilderwerk, Maan Bonaire heeft de expertise en toewijding om jou volledige gemoedsrust te bieden.


Heinen Delfts Blauw

Heinen

Sinds kort is de Kaya Grandi verrijkt met de aanwezigheid van een winkel van Heinen Delfts Blauw. Met een uitgebreid scala aan Delfts Blauw, variërend van souvenirs tot volledige serviezen, valt er voor iedereen wel iets te vinden. Dankzij de schitterende muurschildering verzorgd door Pink Flamingo Bonaire, is de winkel een niet te missen bezienswaardigheid geworden. Klik op de onderstaande video om het eindresultaat te bewonderen.


Foxy Flamingo

Foxy Flamingo Nieuwe ondernemers

Sinds april kunnen bezoekers van de Harborside Mall genieten van Foxy Flamingo, die haar deuren heeft geopend. Foxy Flamingo vormt de perfecte halte voor een smakelijke snack, een stevig ontbijt of een voedzame lunch. Drankjes, koffie en shakes worden met zorg en liefde bereid. Je mag zeker de verrukkelijke chickenburger niet missen!


Phase2Phase

Phase 2 Phase Nieuwe ondernemers

Phase 2 Phase het Bonaireaanse bedrijf voor verduurzaming biedt een allesomvattend aanbod. Of je nu op zoek bent naar zonnepaneelsystemen, met of zonder mogelijkheid tot batterijopslag, of naar elektrische voertuigladers – alles is onder één dak te vinden. Deze onderneming streeft ernaar om verduurzaming te bevorderen en biedt daarom een breed scala aan producten aan.


Blue Lagun Cafe

Blue Lagun Cafe Nieuwe ondernemers

Op de luchthaven is sinds kort het Blue Lagun Cafe geopend. Het terras biedt een prachtig uitzicht over de start- en landingsbaan. Maaltijden kunnen afgehaald worden of je kunt plaats nemen op het overdekte terras of in het restaurant. Vanzelfsprekend zijn ook de lekkernijen van Sweeti Bakery verkrijgbaar bij Blue Lagun Cafe


Hebben we nieuwe ondernemers gemist in dit artikel? Stuur dan een e-mail naar sander@abconlinemedia.com onder vermelding van Nieuwe Ondernemers.

Afbeeldingen/video’s in dit artikel zijn afkomstig van de socials van de ondernemers, tenzij anders vermeld.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo