Bedrijfspagina

Jouw pakket snel op Bonaire met eZone

Al meer dan 10 jaar verzorgt eZone de levering van producten uit Europa, Canada en de VS naar Bonaire. Winkelen bij webshops en het verzenden van jouw producten is makkelijk en snel met eZone!

Modern en efficient

eZone gaat met z’n tijd mee en is een modern bedrijf dat via barcodes en tracking jouw pakket exact kan volgen en verwerken. Via de website en in de eZone App kun je eenvoudig bekijken wat de levering van jouw pakket naar Bonaire gaat kosten. Ook kun je zelf de status van je pakket in de gaten houden. Via de app kun je zelfs pushmeldingen ontvangen met status updates. Zo weet je precies wanneer jouw pakket aankomt op het eiland.

Via eZone komt er twee keer per week luchtvracht binnen rechtstreeks vanuit Miami. Alle zee- en luchtvracht van eZone verloopt rechtstreeks, zonder tussenstop op Curaçao. Door de directe verbinding scheelt dit tijd en geld voor de consument.

Wanneer je wat wilt bestellen in Europa, Amerika of Canada kun je je gratis aanmelden bij eZone. Via de website en/of via de app krijg je te zien naar welk eZone adres je jouw pakket kunt laten verzenden. eZone heeft adressen in Amsterdam, Miami, Canada en London. Vanaf deze centrale eZHubs worden de pakketten naar Bonaire verzonden. Wil je meer weten over de tarieven en voorwaarden kijk dan op de website van eZone Boniare

Ezone Bonaire in de prijzen

Ieder jaar wordt in Miami een bijeenkomst voor alle eZone-agents wereldwijd gehouden. Tijdens deze conferentie worden onderling contacten gelegd en wordt ieder jaar de top van beste eZone agents bekend gemaakt. In 2018 werd eZone Bonaire gekroond tot de allerbeste. Een onderscheiding waar het team trots op is! De afgelopen jaren wist eZone Bonaire steeds de top 5 te bereiken. Bart, Carl en hun team werken ieder jaar hard om er met de eretitel vandoor te gaan. In november 2023 is eZone Bonaire in de prijzen gevallen en nam het zelfs drie awards mee naar Bonaire. Fastest Growth in Weight, Total increase in weight en Best overall agency. “Vooral Best overall agency is een award om trots op te zijn!” zegt Carl. “Dit is de hoogste onderscheiding die er te halen valt binnen eZone! en het is niet de eerste keer dat wij hem mee naar huis nemen.”

Iedere dag staat in het teken van klantvriendelijkheid, service en accuraatheid. eZone organiseert zelfs ieder jaar de Customer appreciation month om de klanten van eZone Bonaire in het zonnetje te zetten.

eZone Bonaire in de prijzen

Hoe het allemaal begon

Op 15 februari 2013 maakte eZone Limited bekend dat zij een nieuwe agent in Bonaire had aangesteld. Vanaf die dag werd Fielmich & Sons aangewezen als de officiële agent van eZone op het eiland Bonaire.

Fielmich & Sons, opgericht in 2011, was destijds een klein bedrijf bestaande uit oprichter en eigenaar Bart Fielmich, zijn vrouw Nathya en hun drie zoons. In 2011 begon Fielmich & Sons als agent van DHL op Bonaire. Naast het vertegenwoordigen van DHL op Bonaire, bood het bedrijf ook alle diensten voor import en export, zoals het verzorgen van douane documenten en nog veel meer.

Sinds februari 2013 zet het team van destijds vier medewerkers zich in om te groeien met het bedrijf en Bonaire de service te bieden van snelle levering van pakketten vanuit Europa, Amerika en Canada. In de afgelopen 10 jaar is er veel gebeurd en heeft eZone het volume aan pakketten zien groeien van 21.000 in 2013 naar ruim 70.000 in 2022. Niet alleen het volume is gegroeid, ook het team is verviervoudigd in de afgelopen jaren, maar liefst 16 medewerkers staan nu dagelijks klaar om de pakketten te verwerken, of te bezorgen.

Contact en openingstijden

eZone Bonaire

eZone Bonaire
Fielmich & Sons

+599 717 6161

eZone Bonaire

Deel dit artikel