Nieuws van Bonaire

Nieuwe ondernemers gespot op Bonaire

Een verscheidenheid aan nieuwe ondernemers hebben de sprong gewaagd en hun deuren geopend, van eenmanszaken tot winkels en culinaire hotspots. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Qredits Bonaire.

Qredits is een non-profit organisatie die ondernemers in Nederland en op de Cariben ondersteunt bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Qredits biedt een uniek totaalpakket van krediet, persoonlijke coaching en trainingen voor ondernemers.

Bonaire.nu & Qredits willen deze nieuwe ondernemers graag feliciteren en hen veel succes wensen in hun zakelijke avontuur op Bonaire.

Island Treasures B.V.

Maak kennis met Ilse en Kumar Felida, de eigenaren van Island Treasures B.V. dat tuinierdiensten aanbiedt. Ilse en Kumar hebben deelgenomen aan het AGRI Business Academy programma van Qredits, waar ze hebben geleerd hoe ze hun bedrijfsplan kunnen opstellen, en hun ondernemende kennis op het gebied van de landbouw hebben verbreed.

Caribbean Dream Weddings & Events

Monique Ritsema is de eigenaresse en oprichtster van Caribbean Dream Weddings & events. Monique heeft van haar passie haar beroep gemaakt en zorgt er voor dat jouw event of bruiloft van a tot z wordt geregeld.

Wanderlust SSI

De duikschool van Stephan en Linda onderscheidt zich van de meeste duikscholen op het eiland door dat Wanderlust het wat minder bekende SSI-leerprogramma aanbiedt. Het verschil vergeleken met Padi zit in de opleidingsmethode. Bij SSI kun je direct aan de slag met je theorie in de app. De leermethode bij SSI is flexibeler gedurende je opleiding.  Met een SSI duikopleiding kun je tevens wereldwijd terecht om te duiken.

VEST Interiors

VEST Interiors ontwerpt interieurs voor, voornamelijk vakantiewoningen. En ontzorgen de klant op het gebied van het importeren van Europese meubelen, keukens en accessoires. Tot aan de Turnkey afstyling. Dit betekent tot aan de wijnglazen aan toe.

Drive2 Bonaire

Drive2 is ontstaan door eigenaar Romano’s passie voor motoren en techniek. Al sinds zijn jonge jaren houdt Romano zich bezig met motoren en techniek. Sinds kort is Drive2 geopend aan de Kaya Heerlen in Hato en kun jij er terecht voor reparatie en onderhoud van jouw scooter, motor of quad.

Tulum

Deze nieuwe kledingwinkel in de Kaya Grandi heeft alle Summer wear die jij nodig hebt om op het eiland goed voor de dag te komen.

The Bucket Bonaire

We blijven in de Kaya Grandi voor de volgende place to be The Bucket Bonaire schenkt verschillende drankjes en serveert diverse gerechten en snacks. Dagelijks is er een happy hour van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Acces to be you

Suzanne geeft sessies die gericht zijn op het verbeteren van het welzijn en het herstellen van de innerlijke balans. De volgende verschillende sessies biedt zij aan binnen haar bedrijf.

  • Access Bars (voor innerlijke balans en loslaten van overbodige overtuigingen en patronen), 
  • Cupping Massage (verlichting van stress en lichamelijke spanning) en 
  • Reiki (helende energie voor rust in lichaam en geest) 

HET MOOISTE DAT JE KUNT ZIJN IS JEZELF!

Business Center Bonaire

Vergaderruimtes, trainingsfaciliteiten, persconferentieruimte, coachingslocatie, kortom alles wat je nodig hebt, heeft Business Center Bonaire in huis om jou te faciliteren met professionele ruimtes voor jouw behoeften. De moderne ruimtes stralen professionaliteit uit en samen met de nieuwste technische snufjes wordt jouw bijeenkomst een succes.

Bon Blue

Nieuwe winkel in wit- en bruingoed op 220v./50hz Bon Blue belooft een groot en ruim assortiment. De winkel kun je vinden aan de Kaya Industria 17.

Ons Broodje

Deze nieuwe lunchroom bevindt zich bij Hotel Central. Iedere werkdag kun je van 7.00 uur tot 15 uur bij Ons Broodje ontbijt, koffie, broodjes en soepen verkrijgen. Eet gezellig in het restaurant of haal het af voor take out.

Haven Restaurant

Haven restaurant vind je op het terrein van Courtyard by Marriott Hotel. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Haven Restaurant is iedere dag geopend, ook voor gasten die niet in het hotel verblijven.

The Magical Bonaire

Kinderopvang en transport services. The Magical Boniare biedt met hun website een platform voor ouders die op zoek zijn naar een nanny en/of transport voor hun kinderen naar school, sport, etc.
Ouders kunnen zich eenvoudig online inschrijven voor de verschillende diensten en services die The Magical Boniare biedt.

Reflex Your Feet

Ton Holtman, eigenaar van Reflex Your Feet op Bonaire. Na jaren praktijkervaring in Nederland te hebben opgedaan is hij nu op Bonaire begonnen met het geven van voetreflextherapie en healing. Zijn behandelingen zijn voornamelijk gericht op het verlichten van stress.

Casa Bizarro

Bij Casa Bizarro wordt lunch en diner geserveerd, er is ruime keus van vegetarisch tot sushi en verschillende vlees gerechten. Op de kaart vind je ook verschillende cocktails, dus voor alleen een drankje ben je ook meer dan welkom.

Hi Tea

Wafels, thee, ice tea, smooties en verschillende gebakjes vind je bij het onlangs geopende Hi Tea. Je bent welkom in de zaak of je kunt je bestelling afhalen.

Oh Berry

In de Kaya Grandi is het pas geopende Oh Berry te vinden. Oh Berry serveert diverse smoothies, koffie, thee, vers gebak en nog veel meer!


Hebben we nieuwe ondernemers gemist in dit artikel? Stuur dan een e-mail naar sander@abconlinemedia.com onder vermelding van Nieuwe Ondernemers.

Afbeeldingen/video’s in dit artikel zijn afkomstig van de socials van de ondernemers, tenzij anders vermeld.

Deel dit artikel