Restaurants

Rum Runners Restaurant genieten met hoofdletters

Rum Runners Restaurant ligt op het Captain Don’s Habitat Resort. Het restaurant ligt direct aan zee en is zeer geliefd bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen. De zeer ervaren chef-koks en obers zorgen dat alle maaltijden een waar genot zijn. Het menu biedt internationale gerechten, dagelijks lokale specialiteiten.

De liefhebbers van pizza kunnen hun hart ophalen Rum Runners beschikt over een Pizza Temple. In deze oven worden pizza’s met authentieke Italiaanse dunne bodem bereid. Er is ruime keuze uit speciale pizza’s en toppings.

Rum Runners Restaurant

Rum Runners serveert een gevarieerd menu waarvan iedereen blij wordt, of je nu van vis, vlees of vegetarisch houdt er is voldoende keus. De overheerlijke pizza’s zijn iedere dag te verkrijgen. Pizza’s kunnen zowel in het restaurant worden gegeten als afgehaald worden.

De cocktail bar is iedere dag geopend vanaf 15.30 uur voor fantastische cocktails. Een prachtige plek om te genieten van de sunset!

Geniet van je diner terwijl de zon onder gaat  in de Caribische zee. Rum runners Bonaire heeft alles in huis om van jouw avond een geslaagde avond te maken. Kan je geen genoeg krijgen van het uitzicht? Neem dan een drankje aan de gezellige bar.

Ontbijt, Lunch en diner

Het ontbijtbuffet wordt geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur. Het buffet bestaat uit een breed scala aan vers tropisch fruit, brood, ontbijtgranen en eieren.

Lunch bij Rum Runners restaurant wordt geserveerd tussen 11:30 uur en 16:00 uur met heerlijke salades, sandwiches, hamburgers en snacks.

’s Avonds tussen 17:30 uur en 22.00 uur kun je ontspannen en genieten van een perfecte zonsondergang en van een à la carte diner van dinsdag tot en met zondag op maandag wordt er een BBQ buffet geserveerd.

Iedere maandag all you can eat BBQ

Lekkere gerechten van de BBQ worden tijdens het All you can eat buffet geserveerd. Kies jouw favorieten en geniet van de heerlijkste gerechten.

De kosten voor de All you can eat BBQ night zijn $34,50. Op maandagavond is er tevens live muziek. Reserveren wordt aangeraden, hier voor bel je naar: 00599 717 8290 ext. 100

Enkele reviews

Aanrader

Op maandag een Bbq buffet. Heerlijk heel veel keus! De plek is prachtig, je kan de vissen zo zien zwemmen. ‘S Avonds prachtig uitgelicht. Hele vriendelijke bediening. Je kunt er ook een pizza eten!


Reserveren onderhand verplicht maar dat hadden we dan ook gedaan 🙂 mooi uitzicht, we hadden lekker gebruik gemaakt van de BBQ nicht op maandag, veel keus, vers eten en genoeg om te pakken! Zeker een aanrader.


De locatie is super aan zee. Het eten is heerlijk en de bediening erg vriendelijk. Een gevarieerde menukaart. Dit alles in combinatie met een mooie zonsondergang zorgt ervoor dat je een mooie avond hebt!


Mooi en lekker

Prachtige locatie en lekker gegeten. Wat een mooie plek! Vriendelijke bediening en als eerste kwam een fles koud water en een broodje met kruidenboter van het huis. Heerlijke pizza’s gegeten en verrassend lekker die rode peperkorrels in de Aperol Spritz! We hadden uitzicht op het water. Daar zwommen 6 joekels van Tarpon-vissen in het licht. Heel mooi.


Rumrunners

Rum Runners Restaurant is 7 dagen per week geopend

Adres: Kaya Gob. N. Debrot 103 ( Capt. Don’s Habitat)
Telefoon: 00599 717 8290 ext. 100
Email: info@rumrunnersbonaire.com
Website: rumrunnersbonaire.com

Rum Runners is 7 dagen per week geopend en serveert op onderstaande tijden ontbijt, lunch en dinner.

  • Ontbijt 7.00 uur tot 10.00 uur
  • Lunch van 11.30 uur tot 16.00 uur
  • Pizza van 16.00 uur tot 22.00 uur
  • Dinner van 17.30 uur tot 22.00 uur
Rum Runners Restaurant
Rum Runners Restaurant

Lees ook:

Deel dit artikel