Nieuws van Bonaire

Nieuwe ondernemers van start op Bonaire

Het aantal nieuwe ondernemers blijft groeien op Bonaire, de afgelopen periode heeft Bonaire.nu de volgende ondernemers gespot. Bonaire.nu wenst alle nieuwe ondernemers op het eiland veel succes!

Hike Tours Bonaire

Hike Tours Bonaire neemt je mee op wandelingen door de mooiste gebieden van het eiland. Nikita en Rachella vertellen je tijdens de tour alles over de flora, fauna, cultuur en geschiedenis. Nikita en Rachella hebben ruime ervaring in het toerisme en zijn beiden enthousiaste wandelaars. Graag delen zijn hun passie voor hiken en Bonaire met jou.

Nieuwe ondernemers van start op Bonaire

Kas di Kurason

Zeerolstoelen zijn er speciaal voor mensen die zonder hulpmiddel niet de Caribische Zee in kunnen. Kas di Kurason geeft bewoners van Bonaire en toeristen de mogelijkheid om met de zeeroltsoel het water in te gaan.

Daarnaast biedt Kas di Kurason aquatherapie aan. Aquatherapie is een geweldige methode bij revalidatie van lichamelijke aandoeningen of als regelmatig terugkerende activiteit/therapie bij chronische aandoeningen. Mensen hebben in het water geen last van de zwaartekracht en kunnen zich in het water daardoor veel gemakkelijker ontspannen en bewegen.

Nieuwe ondernemers van start op Bonaire

The Fishing Dutchman

The Fishing Dutchman organiseert zeevis-trips en boottours. Arjen is een fanatieke en bevlogen visser en zal je tijdens de tour bijstaan met zijn kennis en expertise zodat jullie thuis komen met een goede vangst. Ook als je met een gezelschap gewoon lekker wilt varen kun je terecht bij The Fishing Dutchman. Arjen neemt je mee naar de beste snorkelplekken.

Nieuwe ondernemers van start op Bonaire

Autohuur Bonaire

Autohuur Bonaire richt zich op het verhuren van auto’s en met name pickup trucks die ook geschikt zijn voor het Washington Slagbaai Nationaal Park. Een auto huren bij Autohuur Bonaire is overzichtelijk en zonder extra kosten. Autohuur Bonaire hanteert namelijk een all-in prijs.

Nieuwe ondernemers van start op Bonaire

All Wood Gym

All Wood Gym maakt voor hotels, resorts en particulieren complete houten buitengyms. De gyms worden door All Wood Gym Bonaire ontwikkeld en gebouwd. 

Alle ontwikkelde gewichten en machines van hout vind je bij Beach Gym Bonaire. Deze gym, gelegen op het strand van het Sorobon Beach Resort, laat je de mogelijkheden van All Wood Gym zien. Je kunt alles zien en testen.

Nieuwe ondernemers van start op Bonaire

Little John Scooters

Aan de Kaya Industria is sinds kort Little John Scooter Rental geopend. Bij Little John huur je scooters voor de korte en lange termijn. Met regelmaat heeft Little John tevens scooters te koop.

Little John scooters

BAS Bonaire Auto Service

BAS Bonaire Auto Service vind je aan Kaya Industria 16, achter de Bondigro supermarkt. Je kunt er terecht voor onderhoudsbeurten, reparaties, onderdelen, maar ook voor het kopen van auto’s of scooters.

BAS Bonaire auto service

Via Prana

Bij Via Prana kun je terecht voor begeleiding, coaching en advies. Euvia kan je helpen om lichamelijke, emotionele en mentale ongemakken te verhelpen of om bepaalde gewoontes te doorbreken.
Zij maakt hierbij gebruik van de Pranic Healing techniek en de Brain & Mind approach. Pranic Healing is een holistische benadering gebaseerd op wetenschap en volgt vaste protocollen die bewezen effectief zijn. De Brain & Mind approach is ontwikkeld vanuit de neurowetenschappen, vindt programmatisch plaats en geeft je grip op je gewoontes en gedrag. Je vindt Via Prana aan de boulevard schuin tegenover de visserspier.

Via Prana

Drumi Dushi

Deze bedden speciaalzaak heeft recent haar showroom geopend. Drumi Dushi levert bedden en matrassen die geschikt zijn voor het klimaat op Bonaire. Laat je adviseren door de experts van Drumi Dushi. Je vindt de showroom aan de Kaya Macario Sint Jago 63A


Scuba Elite

In november zal Scuba Elite haar deuren openen en duikliefhebbers op geheel eigen en unieke wijze de prachtige onderwater wereld van Bonaire laten beleven.

Scuba Elite

Wat gemist?

Zijn we een onderneming vergeten, of mis je een nieuw bedrijf in dit artikel? Laat het ons weten en wellicht staat deze onderneming in een volgende editie van dit artikel. Stuur een e-mail naar Bonaire.nu onder vermelding van Nieuwe onderneming.

Eerder in deze serie gingen de volgende nieuwe ondernemers van start op Bonaire

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo