Nieuws van Bonaire

Supermarkt Warehouse Bonaire maakt deal met Herman Sonnenberg! |Advertentie

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Warehouse Bonaire en partijhandelaar Herman Sonnenberg uit Deventer, zijn een leuke samenwerking aangegaan omtrent de non-food items. 

Het gaat onder andere om mooie tafels, barretjes, barkrukken en strandbedden gemaakt van duurzaam bamboo. De producten zijn van top kwaliteit welke jaren mee zullen gaan op Bonaire. In het assortiment vind je tevens leuke kussens, knuffels, kinderkrukken en zijden bloemen.

Afwisselend assortiment

Supermarkt Warehouse Bonaire heeft sinds de heropening van de gerenoveerde winkel een schitterende non-food afdeling.

Op deze afdeling kun je bijna alles vinden wat je nodig hebt! Super veel leuk speelgoed, alles voor je tuin en alle soorten gereedschap. Ben je in de keuken bezig, dan hebben wij borden, glazen, pannen, bekers, spatels, elektrische pepermolens en nog veel meer. Ga je van het weekend tuinieren of klussen, dan hebben wij tuinslangen, solar-lampen, bloempotten, hamers, gereedschapskisten, gereedschapsets en nog veel meer!
Heb je cadeautjes nodig…dan is er bij Warehouse altijd iets unieks te vinden.

Het assortiment op de non-food afdeling is constant vernieuwend wat betekent dat er elke week nieuwe items verkrijgbaar zijn met de beste prijzen op Bonaire. Kijk ook uit naar de Themaweken, zoals nu bijvoorbeeld, het thema voor de feestdagen tijdens Pasen.

Alles wat je nodig hebt om met familie en vrienden leuk op het strand te gaan kamperen, denk aan: koelboxen, tenten, hangmatten, strandmatten, solar-lampen, strandvoetballen, duikbrillen, strandstoelen, tafels en al het andere wat je nodig zult hebben!

Heb je bij Warehouse de grootste diepvriesafdeling van Bonaire al ontdekt? In de vriezers vind je het uitgebreidste assortiment voor de beste prijzen!

Bedenk het maar, en Warehouse heeft het!

Shoppen in een lekkere Caribische sfeer met de beste service op het eiland, daarvoor ga je naar Supermarkt Warehouse Bonaire. Blijf op de hoogte van alle acties via de Facebookpagina van Warehouse Supermarket.

Supermarkt Warehouse Bonaire maakt deal met Herman Sonnenberg
[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]
Deel dit artikel