Bedrijfspagina

Bedazzle Adaliz Bonaire

Juwelier

Wie binnen stapt bij Bedazzle Adaliz Bonaire in het Terramargebouw, komt binnen in een prachtige zaak. Bedazzle Adaliz Bonaire is een moderne juwelier met een grote collectie sieraden en horloges. Zodra je binnenloopt word je welkom geheten door het vriendelijke en vakkundige personeel. Dominique en haar team zijn al jaren een begrip op Bonaire. Het vaste team heeft alle kennis in huis om je te helpen met het kiezen van sieraden of horloges voor vrouwen én mannen.

Online shopping

Om het winkelen makkelijk te maken bied Bedazzle online shopping aan, dit winkelen gebeurt anders dan je misschien zou verwachten. Bedazzle heeft geen webshop, maar een groot deel van haar collectie staat op Social Media. Via deze kanalen en WhatsApp, Facetime is het mogelijk om de door jou gewenste sierraden te bestellen.

Kan je niet vinden wat je zoekt? WhatsApp dan bijvoorbeeld je wensen naar +599 788 4665 en de medewerkers zullen er alles aan doen om je te helpen slagen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een video sturen van hun collectie, wil je het wat persoonlijker? Video bellen behoort tot de mogelijkheden en de medewerkers nemen alle tijd voor je om jouw ideale sieraad te vinden.

Collect

 • Pandora
 • Bell&Ross
 • Raymond Weil
 • Philip Stein
 • Accutron
 • Bulova
 • Citizen
 • Frédérique constant
 • Memoir diamonds
 • Hearts on Fire diamonds
 • Oliva diamonds
 • John hardy
 • Italian gold 14kt en 18kt
 • Lafonn

Pandora

Eén van de populairste sieraden zijn die van Pandora. Deze sieraden zijn gemaakt van echt sterling zilver en 14K goud. Pandora onderscheidt zich van andere merken door de persoonlijke bedeltjes die je aan een armband of ketting kunt rijgen. Zo kun jij jouw eigen armband of ketting ontwerpen. De huidige catalogus telt er meer dan 500, en er worden elk jaar weer nieuwe bedels ontworpen.

Spaar jij de bedeltjes ? Op de Facebook pagina van Bedazzle Adeliz worden de allernieuwste bedels direct online gezet. Ook heeft Bedazzle Adaliz Bonaire regelmatig specials, om hier van op de hoogte te blijven volg je hen op social media.

Dune Jewelry

Dune Juwelry heeft een uniek concept en gebruikt zand van Bonaire in hun sierraden. Het zand is afkomstig van verschillende locaties op Bonaire.

Dune jewelry Bedazzle

Dune gebruikt slechts 1 liter zand en kan hiermee vele prachtige sierraden maken. De sierraden zijn hierdoor uniek en zijn een prachtig aandenken aan Bonaire. De collectie bevat onder andere oorbellen, armbanden, bedels en ringen. Kom de collectie bekijken in de winkel, of vraag via social media naar een filmpje van de collectie.

Philip Stein horloges

Philip Stein horloges zijn niet alleen prachtig om te zien, ze dragen ook bij aan een goede gezondheid. Wanneer het uurwerk gedragen wordt om de pols worden frequenties doorgegeven aan het biologisch veld van je lichaam. Het dragen van een Philip Stein horloge beïnvloed het het lichaam om te relaxen. Het dragen van het horloge verhoogt je weerstand tegen stress factoren.

Hearts on fire

Diamanten van Hearts on fire zijn uniek in hun soort. Hearts of fire diamanten worden 360 graden perfect hand geslepen. Hearts on fire diamanten zijn van zeer hoge kwaliteit. Zoek je de perfecte diamant, dan ben je bij Bedazzle aan het juiste adres!

Tassen

Bedazzle heeft een uitgebreide collectie prachtige merk tassen van Nine West en Fossil.

Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐Geweldige ervaring!
Ik was op Bonaire op het moment van mijn vrouw’s verjaardag. Ik bezocht verschillende winkels op zoek naar een cadeau en zag niets dat leek op iets dat ze leuk zou vinden. Ik ging naar Bedazzle en vond het personeel erg geduldig en ze hadden verschillende goede suggesties voor een geschenk voor haar. Ik kocht een prachtige armband met hun hulp en mijn vrouw vond het geweldig. Ik zou zeker terugkeren naar deze winkel voor de vriendelijke en behulpzame service met geweldige suggesties en alles tegen redelijke prijzen.”

Contact en openingstijden

De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur – 18.00 uur. Op zondag is de winkel open van 10.00 uur – 13.00 uur. Online shopping via Social media kanalen van Bedazzle is tevens mogelijk. (WhatsApp, Facebook, Instagram, Facetime)

Adres : Kaya J.N.E Craane Terramar Shopping Mall #9

Telefoon : +599 717 7730 +599 788 4665 (WhatsApp) Facebook : Bedazzle Adeliz Bonaire

Instagram : Bedazzle Adeliz Bonaire


Lees ook:

Deel dit artikel