Nieuws van Bonaire

NGO Platform Bonaire verhuist naar Kaya Amsterdam

Kralendijk – Ingaande 01 september aanstaande zal het kantoor van het NGO Platform Bonaire van Kaya Grandi 52C naar Kaya Amsterdam verhuizen. Dit is vlak naast het kantoor van de Kamer van Koophandel Bonaire.

Met deze verhuizing kan het NGO Platform Bonaire haar dienstverlening aan de NGO’s verbeteren. In haar nieuwe gebouw heeft het NGO Platform Bonaire ruimte ingericht waar NGO’s elkaar snel kunnen ontmoeten en snel (formeel of informeel) overleggen. Tevens richt het NGO Platform Bonaire twee werkplekken voor NGO’s die zelf geen kantoor hebben. Verder richt het NGO Platform Bonaire een volledig conferentiezaal in waar NGO’s hun bijeenkomsten of conferenties kunnen houden.

Ingaande september zal het NGO Platform Bonaire ook de zogenaamde NGO Connect Night organiseren. Tijdens deze tweewekelijkse bijeenkomsten zullen telkens vijf NGO’s zichzelf voorstellen aan andere NGO’s. Hiermee wil het NGO Platform Bonaire de samenwerking tussen de NGO’s stimuleren. Deze bijeenkomsten zullen tweewekelijks in de maanden september, oktober en november plaatsvinden en zullen in het nieuwe gebouw van het NGO Platform Bonaire te Kaya Amsterdam worden gehouden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo