Bedrijfspagina

Luciano District Mall Hato

Luciano is the place to be op Bonaire voor ambachtelijk ijs en heerlijke koffie. Met twee vestigen op het eiland is heerlijk ijs altijd binnen handbereik. De nieuwe en moderne ijssalon in Hato heeft een ruim terras en heeft een ideale ligging wanneer je op weg bent om het noorden van het eiland te ontdekken. Luciano in Hato is een prima pit-stop voor een ijsje en een kop koffie.

Aan de kaya Gobernador N Debrot vind je de Bonaire District Mall, de Mall biedt diverse winkels en horecagelegenheden, er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Luciano is sinds kort ook hier gevestigd met een ijssalon. Deze vestiging is wat kleiner en minder uitgebreid dan de hoofdvestiging in het centrum van Kralendijk. Het ijs en de heerlijke koffie zijn natuurlijk van dezelfde kwaliteit. Geniet op het terras van diverse soorten ijs en koffie.

De vestiging in Hato ligt op loopafstand van enkele grote resorts, erg handig als je daar op vakantie bent. Luciano in het centrum is groter en biedt een anders dan de kleine vestiging in Hato een uitgebreide kaart voor ontbijt en lunch. Je vindt er natuurlijk ook heerlijke koffie en ijs. Het uitzicht bij de hoofdvestiging is geweldig, je kijkt uit over de Caribische Zee en hebt zicht op Klein Bonaire vanaf het terras.

Luciano Hato openingstijden

Bonaire District Mall
Kaya Gob. N Debrot unit 4
Bonaire

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag9.00 uur tot 22.00 uur
ZondagGesloten

Deel dit artikel