Bedrijfspagina

Delfins Beach Resort, jouw ultieme bestemming om te ontladen en opladen

Bij Delfins wachten we met open armen op je. Klaar om jou te helpen ons resort en het eiland in al zijn facetten te omarmen. Er staat veel op je te wachten, zonder dat er iets van je verwacht wordt.

Dompel je onder in Delfins. Zodat je als vanzelf ontlaadt, oplaadt en helemaal opgaat in het ultieme vakantiegevoel.

Accommodaties

Ontsnap aan de drukte en geniet van ontspanning in een van onze gezellige appartementen, stijlvolle studio’s, ruime villa’s of exclusieve penthouses. Of je nou op zoek bent naar een romantisch tripje of een plek om helemaal tot rust te komen, onze verblijven combineren ontspanning met tropische charme, waarvan je blijvend gaat stralen. Zin om een avondje zelf te koken? Alle kamers hebben keukens waar je alles vind wat je nodig hebt. Elke kamer heeft een eigen balkon of terras met een uitzicht op de tuinen of de Caribische zee.

Magnapools & Privéstrand

Bij Delfins zijn twee magnapools te vinden. Een magnapool is in vergelijking met een chloorzwembad beter voor je huid en ook veel milieuvriendelijker.

Naast de magnapools is er ook het privestrand, met wit zand en kristalhelder water. Hier kan je zwemmen, snorkelen of duiken. Bij Delfins kun je de diversiteit van het onderwaterleven voor de deur ontdekken. Via de pier kan je gemakkelijk het water in en word je in een mum van tijd ondergedompeld in de betoverende wereld onder het wateroppervlak.

Dine & Drink

Bij Delfins word veel belang gehecht aan de perfectie combinatie van zon, zee en gastronomisch genot. Onze vijf unieke restaurants bieden een breed scala aan culinaire hoogstandjes, van verfijnde gerechten tot ontspannen diners aan het strand.

Bij Senang proef je Aziatische fusiongerechten, een mix fan Thais, Indonesisch en Maleisisch. Voor een meer culinaire ervaring ga je naar Brass Boer. Hier worden moderne Europese gerechten met een Caribische twist geserveerd. Club Tropicana is de perfecte plek om te genieten van een cocktail onder de stralende zon aan de zee en het zwembad. Ontspan en geniet van uitzicht op de zee terwijl je jezelf trakteert op heerlijke gerechten en cocktails bij BBQ at the Beach. Begin je dag relaxed met een uitgebreid ontbijt bij Delfins met versgebakken broodjes, tropisch fruit en hartige gerechten.

Avontuurlijk het eiland over met je eigen Jimny!

Je omarmt ons eiland door op ontdekkingstocht te gaan. Te genieten van de lokale natuur en cultuur. Op plekken waar niemand komt of die juist iedereen wil zien. Wij kennen ze en delen ze, als curator van jouw eilandervaring.

Je kan het eiland ontdekken met behulp van onze Suzuki Jimny, deze staat te popelen om je overal naartoe te brengen.

Wat dacht je van koelbox, drankje, barbecue, strand? Van bootje, duiken, kampvuursessie, sterrenhemel? Of van workout, strandbedje, massage, restaurant? Iedere dag een nieuwe combinatie en alleen waar jij zin in hebt. Daag ons vooral uit, want we kunnen je eindeloos veel onvergetelijke dagen bezorgen.

Wij zien het als onze taak om jou Bonaire te laten omarmen, zodat je ons eiland nooit meer los wilt laten. Want geloof ons, als je dit gevoel eenmaal te pakken hebt, blijft het voor altijd bij je.

Dus waar wacht je op?  Omarm het eiland!

Contact

+599 715 5000 (BON)
+31548 820 901 (NL)
+1 8888 32 9962 (USA)
Punt Vierkant 44, Kralendijk, Bonaire


Deel dit artikel