Bedrijfspagina

De beste deals voor autoverhuur op Bonaire

Maak kennis met Caribe Car Rental, een familiebedrijf op Bonaire dat zich met meer dan 20 jaar ervaring onderscheidt door hun uitstekende klantenservice. Of je nu een kleine auto of een pick-up nodig hebt om te gaan duiken of om de Nationale Park te bezoeken, Caribe Car Rental heeft een brede selectie aan kwalitatieve en betaalbare auto’s die aan jouw wensen voldoen. Hun gratis ophaal- en afzetservice op de luchthaven of andere locaties op het eiland, samen met lokale tips en advies, maken het huren van een auto bij Caribe Car Rental een fantastische keuze. Ontdek Bonaire met een betrouwbare auto en boek jouw huurauto bij Caribe Car Rental vandaag nog!

Aanbod

Als je Bonaire echt wilt ontdekken, dan is het huren van een auto een absolute must. Het eiland heeft zoveel te bieden, van prachtige stranden tot adembenemende natuur, en met een auto heb je de vrijheid om overal naartoe te gaan. Op het eiland is geen openbaarvervoer, met een huurauto ben je niet afhankelijk van taxi’s. Caribe Car Rental is de perfecte keuze als het gaat om het huren van een auto op Bonaire. Ze hebben een ruime selectie aan auto’s van verschillende klassen en groottes die perfect zijn voor elk type reisgezelschap. Daarnaast zijn de huurprijzen van Caribe Car Rental betaalbaar en hun klantenservice is uitstekend, waardoor het huren van een auto bij hen een geweldige ervaring is tijdens je Bonaire avontuur.

Pick-ups

SUV’s

Jeeps

Stadsauto’s

Bekijk de website van Caribe Car Rental voor prijzen en beschikbaarheid

Online reserveren

Online een huurauto reserveren bij Caribe Car Rental biedt vele voordelen en gemakken. Allereerst is het mogelijk om vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor een auto te boeken. Dit betekent dat je niet fysiek naar het autoverhuurbedrijf hoeft te gaan om jouw auto te reserveren. Het online reserveren van een huurauto snel en eenvoudig. Met slechts een paar klikken op een website kun je een huurauto reserveren en je vakantie- of zakenreis plannen zonder gedoe of oponthoud.

Klassieker

Als je op zoek bent naar een unieke en opvallende manier om een speciale gelegenheid te vieren, dan is het huren van de klassieke Ford Mustang cabrio uit 1966 een uitstekende keuze. Ze bieden flexibele huurperiodes en hebben scherpe prijzen om ervoor te zorgen dat jouw dag of gelegenheid speciaal en onvergetelijk wordt. Of je nu op zoek bent naar een dagje uit, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, het huren van de klassieke Mustang cabrio bij Caribe Car Rental voegt zeker een extra vleugje stijl en glamour toe. Neem contact met hen op om te informeren naar de beschikbaarheid en prijzen van deze unieke auto en maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

Reviews

Cade Sandager

Mijn vrienden en ik stopten op Bonaire voor onze cruise, dus boekten we een paar maanden voor vertrek een jeep bij Caribe Car Rental. Toen we daar eenmaal aankwamen, verliep het check-in proces buitengewoon soepel, het personeel was vriendelijk en gastvrij. De Jeep was in geweldige staat en de prijs was onverslaanbaar voor het product en de service. We hebben het fantastisch gehad op Bonaire. Bedankt aan het Caribe Car Rental-team! We komen terug!
(Vertaald door Google)


Bob Van de Vrande

Een van de beste autoverhuurervaringen ooit! Efficiënt en vriendelijk personeel, een mooie schone auto, gunstige locatie en niet wachten op ophalen of terugbrengen. Sterk aanbevolen !
(Vertaald door Google)


Jan Ubert

Heel fijn bedrijf leuke mensen vooral eigenaar Patrick goede auto’s en leuke prijzen


Contact & Openingstijden

Kaya Industria 8D
Telefoon: +599 717-6050

Dagelijks open van 08.00 uur t/m 18.00 uur

Deel dit artikel