Bedrijfspagina

Sebastian’s Restaurant Bonaire

Medewerkers

Sebastian’s Restaurant heeft diverse vacatures en is opzoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij op deze fantastische locatie werken en deel uitmaken van het team? Stuur dan je motivatie en C.V. naar: info@sebastiansrestaurantbonaire.com T.a.v. Sebastian.

Oceanfront dineren op een prachtige locatie

Sebastian’s Restaurant Bonaire serveert een internationaal menu met mediterrane en lokale invloeden. Alle gerechten worden bereid met de meest verse en indien beschikbaar seizoensgebonden ingrediënten. Nieuwsgierig naar de gerechten? Bekijk het menu

Sebastian's Restaurant Bonaire

Het restaurant biedt een uniek diner aan de Caribische Zee. Neem plaats aan één van de tafeltjes en geniet van het adembenemende uitzicht. Of neem plaats aan de bar, die bij uitstek geschikt is om een ​​glas wijn te drinken en om de unieke ‘green flash’ tijdens de zonsondergang te bekijken.
Hier kun je een tafel reserveren

De pier tafel

Voor privégroepen van maximaal 25 personen, of gewoon de perfecte romantische tafel voor twee. De tafels op de pier biedt precies de juiste mate van intimiteit en privacy voor iedere gelegenheid.

Er geldt geen extra toeslag om van deze unieke eet-ervaring te genieten. Heerlijk genieten van extra privacy terwijl je boven het kalme water van de Caribische Zee zit. Deze tafels zijn snel vol, reserveer zo vroeg mogelijk.

Speciale avonden

  • Woensdag
    Kitchen Night een 4 gangen verrassingsmenu voor $35,- p.p
  • Zondag
    Italian Night met huisgemaakte pizza’s en verse pasta’s voor $16,-

Fly and dine

Sebastian’s Restaurant heeft unieke ervaring voor een complete avond uit gelanceerd. Deze ervaring bestaat uit een rondvlucht over Bonaire in een Cessna-vliegtuig en een dinerervaring aan de Caribische Zee in het restaurant.

Dit is bij uitstek de beste manier om het eiland en de keuken van Sebastian’s te ervaren. Bekijk Bonaire van boven en ervaar het eiland vanuit een heel nieuw perspectief. Het is een herinnering om nooit te vergeten. Wil jij iemand verrassen met deze ervaring? Alle ins en outs vind je hier

Contact en openingstijden

Logo Sebastians

Maandag t/m vrijdag geopend
van 17.30 uur tot 23.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag geopend van 17.00 uur tot 23.00 uur

Adres: Julio A. Abraham Boulevard 60
Telefoon: +599 7171697 of +599 7011697
WhatsApp
info@sebastiansrestaurantbonaire.com
Sebastian’s Restaurant

Sebastian’s Beach

Op Sorobon vind je het geheel vernieuwde Sebastian’s beach. Sebastian’s beach is een hippe strandtent met een hoge kwaliteit eten en drinken. Sebastian’s beach is genieten zoals je gewend bent van Sebastian’s restaurant in Kralendijk. Bekijk het menu van Sebastian’s beach

Sorobon is gelegen aan Lac Cai, een unieke lagune op Bonaire met prachtig helder (ondiep) water met aan de rand mangrove bos. Aan het eind van Lac Cai vind je prachtig koraal, neem dus zeker je snorkel mee naar Sebastian’s Beach! Vele windsurfers vertonen hier hun kunsten op het water, dit maakt dat je altijd wat te bekijken hebt. Zelf ook een poging wagen om te gaan windsurfen, de naast gelegen surfschool staat voor je klaar om je te helpen.

Op het strand staan comfortabele ligbedden onder parasols, waar je kunt genieten van een optimale stranddag. Sebastians beach is gezellig en sfeervol en biedt naast een fantastisch uitzicht, heerlijk eten en drinken elke zaterdag en zondag entertainment. in de vroege middag tot na sunset kun je genieten van Dj’s tijdens “Sebastian’s Sundowner”

Openingstijden en Contact

Dagelijks geopend van 9.30 tot 18.00 uur.
Zaterdag & zondag tot 21.00 uur

Sebastian’s Beach
Sorobon Beach
+599 701 6060
+599 787 6277
Website
E-mail
WhatsApp

Waar kun je aan het water dineren?

Bij Sebastian’s Restaurant Bonaire
Bij Sebastian’s Beach Bonaire

Is het mogelijk om online een tafel te reserveren bij Sebastaian’s restaurant?

Ja dit is mogelijk via hun website of deze pagina

Waar kun je romantisch dineren aan het water?

Bij Sebastian’s Restaurant Bonaire


Lees ook:

Deel dit artikel