Adoptiedier

Adoptiedier “DEX” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : DEX

Onze lieve Dex is een teefje en wij schatten haar 2/3 jaar oud. Sinds januari zit zij bij ons in de opvang, van haar verleden weten wij niet veel. Zij is met 2 andere honden op straat gevonden waar zij sterk vermagerd rondliepen met een ketting nog om hun nek. Er is dus een grote kans dat zij een groot deel van haar leven aan de ketting heeft doorgebracht. Dex is ontzettend lief en zachtaardig en een echte goedzak. Dex is weer mooi op gewicht, gesteriliseerd en erg sociaal.  Op dit moment zit zij samen met haar maatje Bo in de kennel (wie binnenkort geadopteerd wordt). We zijn nu dus ook hard op zoek naar een plekje voor Dex.

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel