Adoptiedier

Adoptiedier “BO” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : BO

Bo is een redelijk klein teefje die sinds 5 maanden bij ons in de opvang zit. Wat er precies met Bo is gebeurt voordat ze bij ons is gekomen weten we niet, maar dat ze ontzettend veel heeft meegemaakt weten we wel zeker. Bo was er echt heel slecht aan toe, en was duidelijk geen liefde gewend (maar bleef ondanks alles altijd lief).

Inmiddels is Bo een super vrolijk lief hondje en kan ze af en toe zelfs eigenwijs zijn. Elke dag zien wij haar meer zelfvertrouwen krijgen. Bo is inmiddels gek op aandacht, houdt van knuffelen maar kan van snelle of onverwachtse bewegingen af en toe nog schrikken. Bo is makkelijk en sociaal met andere honden. Wie wordt er verliefd op onze Bo? Voor meer info of filmpjes kan er natuurlijk contact opgenomen worden!

FKK Animal rescue
Flor di Cuba 40
Kralendijk Bonaire
Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel