Adoptiedier

Adoptiedier “Edje” in het zonnetje

 

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

Rocargo

DEZE WEEK : EDJE

Edje is een lief jong reutje van ongeveer 9 maanden oud. Edje is een beetje een verlegen hondje en valt daarom in de grote groep niet echt op. Wij vinden daarom dat het nu ook echt tijd word voor Edje om zijn gouden mandje te vinden. Edje is absoluut niet schuw, vind het fijn om dichtbij de mensen te zijn maar komt zijn aandacht nog niet zelf halen.

Als je even bij hem komt zitten geniet hij ontzettend van de aandacht. Edje is super sociaal met andere honden en vind het heerlijk om te spelen. Sinds kort word er met Edje getraind om aan de riem te lopen en dit gaat erg goed. Wie lijkt het leuk om met Edje aan de slag te gaan en hem een gouden mandje te bieden? ❤️

FKK Animal rescue
Flor di Cuba 40
Kralendijk Bonaire
Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

 

Deel dit artikel