Veiligheid & openbare orde

Diefstal uit voertuigen op duiklocaties

Diefstal uit voertuigen op duiklocaties

Afgelopen woensdag zijn er diverse onderdelen van een auto gestolen welke geparkeerd stond op de E.E.G. Bulevar ten hoogte van de “white slave huts”. Onbekenden hebben tussen dinsdag 15 maart omstreeks 21:00 uur en woensdag 16 maart omstreeks 9:00 uur van een Toyota Hilux de achterlichten, achterklep, achterbumper en kentekenplaat  V-1104 meegenomen.

In de afgelopen periode zijn er diverse aangiften gedaan van diefstal uit voertuigen op duiklocaties. De politie vraagt extra aandacht van inwoners en toeristen om  alert te blijven en geen waardevolle spullen of beter gezegd niets in de auto achter te laten. Als er niets (zichtbaar) in uw auto ligt, kan het ook niet uit de auto worden weggehaald.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo