Veiligheid & openbare orde

Gewapende overval bij loterij kantoor

Op vrijdag 7 augustus, omstreeks 20.00 uur, heeft een gewapende overval plaatsgevonden bij een loterij kantoor op de Kaya Monseignieur Nieuwindt. Op het moment dat de werknemer bezig was de deur van het kantoor op slot te doen, werd ze door twee mannen, die vanuit richting Kaya Maranon kwamen, verrast.

Eén van de mannen was gewapend met een vuurwapen en vroeg om geld. Toen ze het geld hadden gekregen renden ze weg. De verdachten zijn allebei tussen 1.70 en 1.75 meter lang. Eén had een gestreept shirt aan en de ander een grijze trui met capuchon. Ze hadden allebei lange spijkerbroeken aan. Mocht iemand personen hebben gezien die aan bovengenoemde descriptie voldoen, graag contact opnemen met de politie op 717-8000, 715-8000 en 717-7251.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo