Bedrijfspagina

Dive Friends Shops

Wij zijn jouw Dive Friends

Ons team staat klaar om ervoor te zorgen jouw duiken op Bonaire uitzonderlijke ervaringen worden. Met onze acht duiksscholen, praktisch verspreid over Bonaire, ben je altijd verzekerd van een Dive Friends bij jou in de buurt. Iedere duiksschool heeft ook een eigen Dive Friends duikshop. Waarvan Dive Friends @ Retail & Dive de grootste van het eiland is.

Carribean lifestyle shops

Naast de 8 duikshops beheert Dive Friends op Bonaire REEF, Dushi Store en Dushi Style & Sportswear. Alle shops hebben een eigen uniek assortiment. Perfect voor jouw Carribean lifestyle.

REEF Store

REEF is wereldwijd bekend vanwege de comfortabele slippers. Stap binnen in de REEF Store en verwen jezelf met een paar geliefde flip flops, maar ook met stijlvolle caps, trendy zonnebrillen en nog veel meer! Kom van maandag t/m zaterdag langs om jouw perfecte items te scoren.

+599 717 7080

Dushi Style & Sportswear

Ontdek bij Dushi Style & Sportswear een uitgebreide collectie mode, strand- en sportkleding voor zowel mannen als vrouwen. Gelegen in het levendige winkelcentrum bij Kaya Gobernador N. Debrot, word je van harte welkom geheten van maandag t/m zaterdag!

+ 599 717 4070

Dushi Store

In december 2023 heeft Dushi Store opnieuw haar deuren geopend aan de Kaya Grandi na een intensieve make-over. De shop heeft niet alleen een frisse uitstraling gekregen, maar ook het assortiment is vernieuwd met de coolste Caribbean lifestyle essentials. Van funky sieraden en trendy kleding tot comfortabele schoenen en slippers van bekende merken. Dushi Store is er helemaal klaar voor om jou te verwelkomen in de vernieuwde shop. Swing by van maandag t/m zaterdag.

+599 717 3911

We zijn er voor jou

Wil je beginnen met duiken op Bonaire, heb je een vraag over een specialty of ben je gewoon op zoek naar de perfecte Carribean Lifestyle essentials? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

+599 780 2572

Locaties

Duikscholen

Hamlet Oasis
Sand Dollar
Retail & Dive
Yellow Submarine
Dive Inn
Port Bonaire
Resort Bonaire
Delfins Beach

Deel dit artikel