Nieuws van Bonaire

Nieuwe ondernemingen van start op Bonaire

Het aantal nieuwe ondernemers blijft groeien op Bonaire, de afgelopen periode heeft Bonaire.nu de volgende ondernemers gespot.

Private Guided Tours Bonaire

Snorkelen op de mooiste plekken met een ervaren gids, die de beste snorkelspots bezoekt. Kirsten Wouterse verzorgt ook eilandtours die jou meenemen naar de verborgen parels van het eiland. Ben je fan van hiken ook privé hiking tours behoren tot de mogelijkheden. Combineren van verschillende tours is ook mogelijk.

© Private Guided Tours Bonaire

Blou Blou e-scooter verhuur

Blou Blou heeft een pick-up point bij het Courtyard by Marriott en ook bij het Grand Windsock Resort staan de e-scooters voor je klaar om op weg te rijden. Met de e-scooter zoef je geruisloos over het eiland en het is nog goed voor het milieu ook!

© Blou Blou

La Casa del Habano

Een exclusieve lounge en sigarenwinkel met een prachtig uitzicht over de Caribische Zee. Je vindt deze nieuwe zaak in de Harbourside Shopping Mall naast Rumba Café.

© Foto: ABC Online Media

Number 10

Naast El Mundo wordt keihard gewerkt aan een nieuw restaurant. Het prachtige authentieke pand aan de Kaya Grandi heeft ware metamorfose ondergaan en is prachtig gerenoveerd. Number 10 heeft al een vestiging op Curaçao.

© Foto: ABC Online Media

Bindu Yoga

Een nieuwe moderne yogastudio gelegen aan de Kaya Libertador Simon Bolivar 20. De yogastudio bevindt zich op de 1e verdieping van het eveneens nieuwe gebouw ‘De Parel’. In het gebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd. Je vindt er onder andere Comfy Feet Podotherapie en logopediepraktijk Tur Kos Ta Bunita.

© Bindu Yoga

Wat gemist?

Zijn we een onderneming vergeten, of mis je een bedrijf in dit artikel? Laat het ons weten en wellicht staat deze onderneming in een volgende editie van dit artikel. Stuur een e-mail naar Bonaire.nu onder vermelding van Nieuwe onderneming.

Eerder in deze serie verschenen de volgende bedrijven

Deel dit artikel