Huis Bouwen

Solar Solutions Bonaire, goed voor het milieu en je portemonnee

   

Zonnepanelen voor uw huis of bedrijf met Solar Solutions Bonaire

Solar Solutions Bonaire levert zonne-energiesystemen die aangesloten kunnen worden op het net en welke tegelijkertijd energie opslaan op batterijen. Bij Solar Solutions is service en de hoogste kwaliteit van het product het allerbelangrijkste. Al sinds 2015 is Solar Solutions het juiste adres voor zonnepanelen en de installatie daarvan.

Solar Solutions levert aan:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • “Off the Grid” (buitengebieden zonder aansluiting op het electriciteitsnetwerk)

De ontwikkeling hebben niet stil gestaan, zonnepanelen en de opslag van de energie hebben in de loop der jaren een hele ontwikkeling doorgemaakt. Panelen zijn efficiënter geworden en leveren meer energie Batterijen hebben een grotere opslagcapaciteit en doordat ze volop in ontwikkeling zijn dalen de prijzen. Solar Solutions Bonaire maakt gebruik van hoge kwaliteit panelen en materialen, die zeer geschikt zijn voor het klimaat op Bonaire.

Het investeren in zonne-energie is nu en voor in de toekomst een goed idee. Prijzen van elektriciteit nemen al jaren toe. Ook de belasting voor het milieu is de laatste jaren een steeds zwaarder wegend argument om de overstap te gaan maken. De zon is een energiebron die nooit opraakt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies:

Solar Solutions Bonaire
Pieter Crielaard, eigenaar
E-mail: pieter@solarsolutionsbonaire.com
Telefoon: +599 7953336

Zonnepanelen voor uw huis of bedrijf op Bonaire
Deel dit artikel