Nieuws van Bonaire

Nieuwe actie voor verwijderen wrakken uit straatbeeld

Nieuwe actie voor verwijderen wrakken uit straatbeeld

KRALENDIJK- Er is weer een nieuwe actie gestart voor het verwijderen van autowrakken uit het straatbeeld.

Autowrakken blijven vaak langs de kant van de weg staan, terwijl de eigenaren geen aanstalten maken deze te verwijderen. Deze week kregen auto’s in de wijk Tera Kóra, die voor verwijdering in aanmerking komen een sticker opgeplakt.

Daarop staat vermeld dat dat indien de auto niet tijdig wordt opgeruimd door de eigenaar, Selibon deze zal verwijderen en vernietigen. 

Half-legaal

Het eiland wordt ook geplaagd door half-legale en illegale garages die langs de kant van de weg worden opgezet. Blijkt een auto niet meer te repareren, dan blijft hij vaak op het terrein staan. Op deze manier zijn er al diverse auto kerkhoven ontstaan op het eiland. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo