Bedrijfspagina

Ontdek het adembenemende Bonaire met Smiley Rentals

Op zoek naar een manier om Bonaire te verkennen en de adembenemende uitzichten te ontdekken? Bij Smiley Rentals begrijpen ze de behoefte aan een betrouwbare scooter service om het prachtige eiland te verkennen. Smiley Rentals wordt gerund door een Bonairiaans gezin met drie jonge kinderen. Het samen runnen van een bedrijf is een droom die is uit gekomen voor Raquel en Johnny.

Vervoer is noodzakelijk als je het eiland wil verkennen, Bonaire heeft geen openbaar-vervoer en taxi’s zijn hier schaars. Het is dus noodzakelijk om voor een eigen vervoermiddel te zorgen. Het eiland en het heerlijke klimaat lenen zich uitstekend om per scooter verkend te worden. Een scooter is voordeliger dan een auto en is bovendien zuinig in brandstofverbruik, fijn voor jouw portemonnee dus!

Smiley Rentals Bonaire

Vakantie verhuur

Bij Smiley Rentals geniet je van de beste deals. De scooters en motorscooters behoren tot de voordeligste op het eiland en bieden uitstekende kwaliteit. Zo houd jij meer geld over voor andere leuke activiteiten.

Bij Smiley Rentals is de prioriteit om klanten tevreden te houden met een glimlach op hun gezicht. Daarom bieden ze haal- en brengservices en diverse verzekeringsopties aan, zodat de ervaring zo comfortabel mogelijk is. Of je nu een avontuurlijke ontdekkingsreiziger bent of gewoon wilt genieten van de schilderachtige routes, hun betrouwbare scooters staan voor je klaar.

 Smiley Rentals Bonaire

Langer op Bonaire?

Ontdek de voordelige tarieven van Smiley Rentals voor huurperiodes vanaf 1 maand. Bij Smiley Rentals profiteer je van extra korting als je stage loopt op Bonaire. Meer weten over de tarieven kijk dan op de website van Smiley Rentals Bonaire

Zonder zorgen

Bij Smiley Rentals krijg je bij je scooter een helm en een goed slot en heb je de keuze uit verschillende verzekeringsopties. Een voordelige WA verzekering of een All Risk verzekering zodat jij zonder zorgen het eiland kunt ontdekken!

Reparatie service

Heb je pech met je scooter? Geen zorgen! Bij Smiley Rentals kun je ook terecht voor voordelige scooterreparaties. Heb je de scooter niet bij Smiley Rentals gehuurd of gekocht, geen probleem, ze zorgen dat je snel weer met een big smile de weg op kunt.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 Smiley Rentals Bonaire
Afbeelding te illustratie ©Canva

Washington Slagbaai Natioinal Park

Wil je het Washington Slagbaai Nationaal Park verkennen? Hoewel het niet is toegestaan om met een scooter het park te betreden, biedt een partner van Smiley Rentals jou de mogelijkheid om een 4×4 auto te huren voor een dag. Zo kun je toch het park verkennen!

Contact

 Smiley Rentals Bonaire

Kantoor: Kaya Monseigneur Nieuwindt 88
+599 785 3627

Laat Smiley Rentals de verantwoordelijkheid nemen om je te laten glimlachen en je vakantie op Bonaire onvergetelijk te maken. Ze hopen je snel te zien bij Smiley Rentals!

Deel dit artikel