Vacatures Bonaire

Vacature Teamleider Kinderdagverblijf

Ben jij een ervaren pedagogisch medewerker met sterke leidinggevende vaardigheden en een grote passie voor kinderopvang? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Heb je als teamleider bewezen dat je een omgeving kunt creëren waarin zowel medewerkers als kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen? Ben je een visionair die kansen ziet en een geboren netwerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Teamleider Kinderopvang bij Bubbles Care

Als Teamleider Kinderopvang ben jij het hart van onze organisatie. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het team en de kinderen op het kinderdagverblijf. Als teamleider bij Bubbles Care ben jij de drijvende kracht achter kwalitatief hoogwaardige opvang. In deze dynamische rol vertaal je beleid op het gebied van kwaliteit en pedagogiek naar de dagelijkse praktijk. Jij creëert een veilige, stimulerende omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Jouw ervaring en leiderschap zijn cruciaal om onze visie tot leven te brengen en een inspirerende plek te realiseren voor zowel kinderen als medewerkers.

Wat is belangrijk

 • Een relevant mbo 4/hbo-diploma
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de kinderopvang
 • Ervaring als teamleider in de kinderopvang (pré)
 • Leidinggevende kwaliteiten
 • Sterke mondelinge & schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, een echte netwerker en positief ingesteld
 • Beheersing van Nederlands, Engels en Papiaments (pré)
 • Geldige VOG-verklaring

Wat krijg je van ons

 • Een dienstverband voor 36-40 uur per week
 • Salaris in schaal 7
 • Vakantie: 30 dagen per jaar, gebaseerd op een 40-urige werkweek
 • Online trainingen
 • Scholing & intervisie voor jouw persoonlijke ontwikkeling en dat van je team
 • Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Veel vrijheid om eigen ideeën uit te voeren
 • Mogelijkheid om een cursus Papiaments te volgen
 • 2 jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband

Over Bubbles Care

Bubbles Care is een kleinschalige kinderopvang. We bieden opvang aan kinderen van 2 t/m 12 jaar in de vorm van peuteropvang en NSO. Bij Bubbles Care staan kinderen en hun ontwikkeling centraal. Wij bieden een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving waar kinderen kunnen groeien en bloeien. Wat wij belangrijk vinden is kwaliteit, professionaliteit en individuele aandacht naar ons kinderen toe. Kinderen kunnen zich daardoor vanuit een geborgen en veilige omgeving in hun eigen tempo ontwikkelen. We stimuleren ‘onze’ kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Door een kind te vormen, versterken en stimuleren dragen we ons steentje bij.

Solliciteer nu!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en ons team te leiden naar nieuwe hoogten? Stuur je cv en motivatiebrief naar vacaturesbubblescare@outlook.com en laat ons zien waarom jij de ideale teamleider voor Bubbles Care bent. Bij Bubbles Care kijken we uit naar jouw unieke bijdrage en visie. Samen kunnen we het verschil maken in het leven van kinderen!

Contactgegevens

Naam bedrijf: Youth Development
Contactpersoon: Marijenia Paulina
Plaats: Kralendijk, Bonaire
Adres: Nawati, Kaya Plata 24
E-mail:  vacaturesbubblescare@outlook.com
Telefoon: +599 7824668

Schrijf je in voor de vacature nieuwsbrief

Bonaire.nu heeft hét vacatureplatform van het eiland. Wil jij geen vacature missen? Meld je dan hieronder direct aan voor de nieuwsbrief met het actuele vacatureaanbod. Deze ontvang je dagelijks in je mailbox. Klik hier om je in te schrijven. En, volg je ons al op Instagram? Hier vind je tevens alle laatste vacatures.

Deel dit artikel