Nieuws van Bonaire

September collectemaand voor Prinses Wilhelmina Fonds

Op de foto: Gezaghebber Rijna doet de eerste donatie voor de stichting via een pinbetaling.      

Kralendijk – Op 1 september in de middaguren hebben Irma de Graaf en Zinnia Fecunda, actieve vrijwilligers van de Stichting Prinses Wilhelmina Fonds, een bezoek afgelegd bij gezaghebber Edison Rijna voor de eerste donatie om zodoende officieel de maand september te beginnen als collectemaand voor het Prinses Wilhelmina Fonds.

Na de eerste donatie te hebben gedaan via een pinbetaling, heeft gezaghebber Rijna de stichting veel succes toegewenst en de hoop uitgesproken dat zij nog lang kunnen doorgaan met het goede werk dat zij voor de Stichting Wilhelmina Fonds doen. 


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo