Adoptiedier

Adoptiedier “Iris” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  IRIS

Vandaag willen wij onze lieve Iris in het zonnetje zetten, wat zou het mooi zijn al zij 2020 kan beginnen bij haar nieuwe familie.

13 November is Iris bij ons in de opvang gekomen. Ze liep op straat rond en haar oog stak er volledig uit als gevolg van een kogeltje in haar oog. De dag daarna werd zij gelijk geopereerd en haar oog werd verwijderd.
Het was even wennen voor haar maar inmiddels red ze zich prima!
Iris is ontzettend sociaal en lief en loopt goed aan de lijn. Knuffelen is haar grootste hobby!
Met de meeste honden kan ze het goed vinden maar ze laat niet met zich sollen.

Wie word er verliefd op deze knappe dame? 🥰
 
 

FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken.

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel