Nieuws van Bonaire

Het MBO Bonaire organiseert open inschrijfdag

Het einde van de zomervakantie is in zicht en het nieuwe studiejaar staat om de hoek. Heb je je nog niet ingeschreven voor een van de beroepsopleidingen van het MBO Bonaire? Kom dan naar de open inschrijfdag op dinsdag 21 augustus van 8:00 uur tot 16:00 uur.

De open inschrijfdag is het laatste moment om je aan te melden voor het studiejaar 2018/2019. Verschillende docenten staan voor je klaar om een definitieve studiekeuze te maken en te helpen bij het invullen van alle formulieren.

De introductiedagen van alle opleidingen van het MBO Bonaire starten op woensdag 22 augustus. Tijdens de introductiedagen maken studenten kennis met hun medestudenten, de opleiding en het MBO. Er worden leuke activiteiten georganiseerd met studenten uit het eigen leerjaar en hogere leerjaren.

Kijk voor meer informatie over de opleidingen op www.mbobonaire.com of bel direct: 717 8120 (ext. 141 of ext. 164)

Deel dit artikel