Bonaire

Muziekvideo door Giichi opgenomen op Bonaire

Muziekvideo door Giichi opgenomen op Bonaire

Giichi is Artiest & Producer en runt een professionele muziek studio op Bonaire waarbij hij zorgt voor audio & visueel materiaal op hoog niveau, voor projecten in binnen en buitenland.

Giichi is opgegroeid op Bonaire, heeft op de SGB gezeten en is daarna verhuisd naar Nederland maar is inmiddels terug op Bonaire om zijn passie voor muziek verder te ontwikkelen. Hij produceert, schrijft en neemt al zijn eigen materiaal op.

1200

Hieronder zie je zijn eerste videoclip met veel beeldmateriaal van Bonaire want zijn droom is om Bonaire op de wereldkaart te zetten met zijn muziek.  “Bonaire is meer dan alleen een vakantie en duik bestemming” aldus Giichi.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo