Ondernemen & Bedrijven

Seminar voor bestuurders van stichtingen en verenigingen

Afgelopen donderdag heeft het NGO Platform Bonaire een seminar georganiseerd over de rechten en plichten van bestuurders van stichtingen en verenigingen (NGO’s). Er waren 26 deelnemers van verschillende grote en kleine NGO’s aanwezig. 

Maar liefst drie gastsprekers van VanEps Kunneman VanDoorne gaven uitleg over verschillende juridische zaken, zoals bestuursmodellen, interne en externe aansprakelijkheid en verschillende manieren om vertrouwen te creëren en verantwoord te werk te gaan. Zonder moeilijke wetsartikelen te behandelen werd er uitgelegd hoe men als bestuurder binnen de wet kan functioneren.

Prof. mr. Frank Kunneman was speciaal voor deze gelegenheid uit Curaçao gekomen en heeft kosteloos meegewerkt aan de seminar, samen met collega’s Tom Peeters en Robbert Kroon. Dit werd zeer gewaardeerd door alle aanwezigen. Het bestuur van NGO Platform wil VanEps Kunneman VanDoorne graag hartelijk bedanken voor hun medewerking. Ook een woord van dank voor alle aanwezige NGO’s.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo