Bedrijfspagina

Senses Bonaire, een verborgen parel aan de boulevard

Een uniek hotel in het centrum van Kralendijk gelegen direct achter de Boulevard. Wat maakt Come to your SENSES Boutique Hotel & Apartments nu zo uniek? Deze accommodatie is met aandacht, tijd en kwaliteit voor elk detail ingericht. Het interieur is dan ook een zintuigelijke prikkeling voor de gasten en zorgt voor een ultieme, vaak onbewust zeer aangename ervaring. Door de centrale ligging en het verfijnde interieur in combinatie met de persoonlijke sublieme service is Bonaire een stijlvol en luxe accommodatie rijker.

2 penthouses, 5 appartementen en 4 hotelkamers met elk hun eigen zintuigprikkelende interieur om volledig tot rust te komen. Niet voor niets dat het hotel de naam SENSES draagt. De kamers nemen je allemaal op unieke wijze mee naar totale ontspanning. Vooral in deze tijd, kunnen we af en toe vervreemd raken van onze zintuigen. We worden geconsumeerd door onze gedachtes en verliezen onszelf in de dagelijkse beslommeringen. Hier kom je volledig tot ontspanning. Gun jezelf een verblijf bij SENSES en ervaar het comfort en geniet van de luxe van dit kleinschalige boutique hotel.

Het eigenzinnige Come to your SENSES interieur van hoge kwaliteit is geïnspireerd op de vijf zintuigen van het menselijk lichaam en heeft een vintage stedelijke charme in een tropische setting. Een ultieme hospitality ervaring waar het je aan niets ontbreekt. Waar je ziet, voelt, ruikt, hoort en proeft van een optimale ontspannende vakantie in de Cariben.

Denk hierbij aan het prachtige uitzicht op zee vanuit het penthouse, het rustgevende interieur van de suites. Geniet van de beste wijnen en hapjes bij aankomst, de smaak van verse koffie terwijl je uitkijkt over de oceaan. En snuif de unieke geuren van tropische bloemen en de frisse oceaan lucht van Bonaire als je door de tropische tuin wandelt. Hoor het geluid van de vogels en de kalme Caribische zee op de achtergrond. Voel de wind die zachtjes over je huid waait.

De kamers

SENSES Boutique Hotel en Appartementen op Bonaire biedt zeer ruime en luxe kamers:

 • 2 appartementen met 1 slaapkamer Sense of WIND en Sense of SUNSHINE
 • 3 appartementen met 2 slaapkamers Sense of NATURE, Sense of MOONLIGHT en Sense of WONDER
 • 2 penthouses met 3 slaapkamers Sense of BEAUTY en Sense of SEA
 • 4 hotelkamers Suite DELUXE

Persoonlijke Service

 • comfortabele voorzieningen
 • privé airport transfer
 • bluetooth-luidspreker
 • wifi en smart-tv
 • 100% eco-katoenen beddengoed van Four-Leaves
 • toegang tot boutique fitness studio (extra kosten)
 • ontbijtservice van Bagel & Bloom
 • gratis gebruik van cabana’s en zwembad
 • snorkelsets en flippers
 • luxe badproducten van Marie-Stella Maris

De ervaring

Met de verschillende unieke kamers en uitgebreide voorzieningen is SENSES een ideaal hotel voor de kort en lang verblijvende toeristen, voor de zakenreiziger en uiteraard zeker perfect voor de huwelijksreis.

Door de ligging is het een perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen of te voet het in het centrum te genieten van culinaire Bonaire. En de suites bieden een super romantische get-a-way voor de honeymoon met centraal in de kamer een unieke kleine besloten patio tuin met een modern vrijstaand ligbad tussen de tropische planten en uitzicht op de sterrenhemel.

Het zal je aan niets ontbreken tijdens je verblijf bij SENSES Boutique Hotel & Apartments. Direct bij aankomst wordt je welkom geheten door je personal host met een goede wijn en bijpassend hapje. Ook zijn er diverse luxe arrangementen te boeken en met liefde regelt de personal host voor jou een huurauto of trips. Wat dacht je van een zeiltocht met een catamaran, of een tour door het nationaal park Washington Slagbaai? Een kleine greep uit het aanbod van services die persoonlijk voor je worden geregeld.

Reviews

Alles was top!

Een geweldig appartement om heerlijk tot rust te komen! De ligging is top! Je loopt binnen 2 minuten naar het hartje van Kralendijk. Een groot balkon met lounch set en een tafel met stoelen om te genieten van je ontbijtje in de vroege ochtend. Afkoelen in het zwembad om de dag af te sluiten. Zeer gastvrij en alle vragen werden gelijk beantwoord via de app. Koelbox voor onderweg werd neergezet…een 10 van ons


Topper in Kralendijk!!

Een topper in de Caribbean!!!
Gelegen in het centrum van Kralendijk.
Mooi kamer/appartement met alle luxe! Heerlijk bed met goede kussens!!

Elsbeth en haar crew is altijd bereikbaar en doet alle moeite om te verblijf zo leuk en makkelijk te maken. Niets is te gek.

Leuke restaurants op loop afstand.
Voor de beach resorts te bereiken is een auto aanbevolen

Zeker voor herhaling vatbaar


Heel fijn boutique hotel!

Wij hebben bij Senses een fantastisch verblijf gehad. We hadden een heerlijk appartement, met een fantastisch balkon. Heerlijk om in de ochtend te ontbijten en ’s avond even te borrelen na een heerlijk diner bij It Rains Fishes. We werden warm welkom geheten door de crew van Come to your Senses en ze waren altijd bereikbaar voor je vragen en boden alle hulp aan. Daarom voor ons zeker waar het hotel doet zijn naam eer aan.

Contact

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp

Senses Boutique Hotel Bonaire

Kaya JNE Craane 24
Kralendijk, Bonaire
Dutch Caribbean
Website
+599 701 6066
welcome@cometoyoursensesbonaire.com

Deel dit artikel