Advertentie

Lokale artiest lanceert verrassingsalbum voor 30e verjaardag

De lokale artiest KAYO, die bekendheid verwierf met het nummer ‘Dangereux’ en viral ging op TikTok, heeft vandaag een verrassingsalbum uitgebracht ter ere van zijn 30e verjaardag. KAYO, die zich al ongeveer een jaar serieus bezighoudt met muziek, viert deze mijlpaal op een bijzondere manier door zichzelf dit album cadeau te doen.

Het album ‘Vanilla Vla x #liefdesverdriet’ bevat 10 originele nummers, waaronder enkele samenwerkingen met zijn neef Sanuchii (Milton). Na het behalen van zijn bachelor in ‘Creative Media’ in Praag, is KAYO al twee jaar terug op Bonaire en heeft hij plannen om de Caribische eilanden te verbinden met Europese landen, voornamelijk IJsland, waar zijn andere roots liggen, door middel van muziek en creatieve media. Volg KAYO op Instagram via www.instagram.com/kxyo of neem contact met hem op via kayoman.info@gmail.com voor meer informatie en samenwerkingsmogelijkheden.

Deel dit artikel