Vacatures Bonaire

Vacature Rental Agent

Vind jij het leuk om alles tot in de puntjes te regelen, zodat toeristen een onvergetelijke vakantie hebben? Dan zoeken wij jou! 

Sunrentals Bonaire is al 25 jaar een gevestigde naam op Bonaire voor het beheer en de verhuur van villa’s en appartementen. De kwaliteit van onze accommodaties en een uitmuntende service is van groot belang. Voor ons kleinschalige team zijn wij op zoek naar iemand die gastgericht, pro-actief en georganiseerd is om de functie van Rental Agent in te vullen.

Als Rental Agent ben jij voor gasten het gezicht van Sunrentals. Jij werkt zowel binnen als buiten kantoor, je houdt je bezig met het maken van reserveringen, het plannen en aansturen van ons housekeeping team, je hebt administratieve taken, je beheert de socialmediakanalen, zorgt ervoor dat de accommodaties in goede staat verkeren en je hebt veel contact met gasten. Je bent vooral overdag werkzaam en je bent af en toe ook wat uurtjes in de avond en de weekenden beschikbaar om gasten in te checken. Je vindt het leuk om alles tot in de puntjes voor gasten te regelen en zorgt ervoor dat de accommodaties er tiptop uit zien.

Het is een veelzijdige baan binnen een gezellig en jong team. Je werkzaamheden zijn heel divers en je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelfstandig je werk te doen. Wij bieden een passend salaris voor een 36-urige werkweek en een leuke werksfeer!

Klinkt dit goed en heb jij daarnaast ook je autorijbewijs en beheers je op zijn minst de Nederlandse en Engelse taal, dan komen we graag met je in contact. Graag ontvangen we jouw motivatie en CV via management@sunrentalsbonaire.com en wie weet tot snel!

Deze vacature sluit 17 mei 2024.

Schrijf je in voor de vacature nieuwsbrief

Bonaire.nu heeft hét vacatureplatform van het eiland. Wil jij geen vacature missen? Meld je dan hieronder direct aan voor de nieuwsbrief met het actuele vacatureaanbod. Deze ontvang je dagelijks in je mailbox. Klik hier om je in te schrijven. En, volg je ons al op Instagram? Hier vind je tevens alle laatste vacatures.

Deel dit artikel