Advertentie

De Kamer van Koophandel Bonaire organiseert haar tweede Bonaire Chamber Art Exhibition

Op 26 november 2022 zullen de kunstwerken van de deelnemende kunstenaars in het pand van de Kamer van Koophandel worden geëxposeerd en kan het publiek binnen stappen om deze te bezichtigen en te kopen.

Hiervoor nodigt de KvK hierbij kunstenaars uit die actief zijn in alle categorieën van kunst, zoals schilders, beeldende kunsten, grafische industrie, fotografie om zich aan te melden.

Dit jaar nodigen wij ook onze jonge kunstenaars (8-18 jaar) uit om zich aan te melden.

Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 03 oktober 2022. Deelname is volledig GRATIS en u hoeft niet als bedrijf ingeschreven te staan in het Handelsregister om hieraan mee te kunnen doen. Dus REGISTREER SNEL!!!

Deel dit artikel