Nieuws van Bonaire

Thielman draagt TAO functie over aan gezaghebber

Thielman draagt TAO functie over aan gezaghebber

KRALENDIJK – Gedeputeerde Hennyson Thielman heeft de functie van Territorial Authorized Officer (TAO) voor Bonaire bij de Europese Unie (EU) overgedragen aan gezaghebber Edison Rijna.

De afgelopen jaren heeft de gedeputeerde de functie uitgeoefend voor coördinatie van de projecten die door de EU worden gefinancierd in het kader van duurzame ontwikkeling. In deze bestuursperiode zijn verschillende projecten afgerond en zijn diverse andere projecten voortgezet, danwel opgestart. 

Grotere projecten 
De keuze om de gezaghebber de TAO te maken is met het oog op continuïteit en het voor de lange termijn inrichten van internationale betrekkingen voor Bonaire. Op dit moment lopen er een zestal grotere projecten dat bijdraagt aan het rioleringssysteem van Bonaire, de jeugd, natuur en toerisme. 

Gezaghebber
De keuze om de gezaghebber de TAO te maken is met het oog op continuïteit en het voor de lange termijn inrichten van internationale betrekkingen voor Bonaire. Thielman is ervan overtuigd dat de gezaghebber Bonaire sterk weet te vertegenwoordigen bij de Europese Unie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo