Bedrijfspagina

Caribbean Accountants en Tax Consultants Bonaire

Caribbean Accountants en Tax Consultants Bonaire heeft klanten van kleine tot middelgrote bedrijven, waarvan vele met een tot 20 medewerkers, in een scala van industrieën, waaronder vastgoed, bouw, advies, professionele dienstverlening, retail, productie, restaurant en hotel.

CATC neemt belastingadvies serieus. Ze hebben jarenlange ervaring aan beide zijden van het hek – binnen de belastingdienst zelf en ook als consultants voor bedrijven en particulieren.

Afbeelding ter illustratie © Canva

De bedrijfsadviesafdeling helpt u bij het verfijnen van uw bedrijf tot het gezond en winstgevend is door de structuur van uw bedrijf te vereenvoudigen en te herstructureren.

Tevens bereid CATC bedrijfsbeleid en procedures voor om de regels en voorschriften vast te stellen ter voorkoming en bestrijding van het witwassen van geld op Bonaire.

Accounting

CATC biedt een brede selectie van diensten om uw financiële gegevens accuraat en up-to-date te houden. Zo kunt u zich met een gerust hart op uw bedrijf concentreren en voldoen aan de financiële en fiscale regelgeving.

Belastingadvies

Wij zijn er om u te helpen met belastingaanslagen, belastingbetalingen en belastingaangifte. Samen met u of namens u nemen wij deel aan bijeenkomsten en communicatie met de Belastingdienst over alle fiscale compliance gerelateerde zaken.

Loonadministratie

Een terugkerend belangrijk moment, payroll is een energie- en tijdrovende intensieve klus die uw dagelijkse activiteiten verstoort. Door uw salarisadministratie uit te besteden aan onze professionele salarisadministrateurs bespaart u veel tijd en zorgen en weet u zeker dat uw salarisadministratie te allen tijde voldoet aan de sociale en fiscale wet- en regelgeving.

Bedrijfsadvies

CATC biedt zowel Corporate Finance als Belastingadviesdiensten en biedt oplossingen voor complexe financiële zaken die u helpen bij het nemen van cruciale beslissingen voor uw organisatie. Zij streven naar een zorgvuldig opgesteld plan, afgestemd op uw individuele situatie.

Wetgeving en naleving

De medewerkers van CATC ondersteunen u om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de eisen van de steeds complexere wetten en regelgeving van vandaag. Wij genieten van het optimaliseren van uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten door onnodige kosten te verminderen en mogelijkheden voor belastingplanning te maximaliseren.

Quickbooks

CATC biedt vaste tarieven voor alle diensten. Een vaste vergoeding geeft gemoedsrust, zodat u geen verrassingsrekeningen krijgt.

Als een QuickBooks-affiliate kan CATC u ondersteuning bieden voor alle producten van QuickBooks voor u en uw bedrijf.

Afbeelding ter illustratie © Canva

Medewerkers

Werken bij CATC? Een open sollicitatie is altijd welkom. Stuur jouw motivatie en CV naar : jvanmalsen@catcbonaire.com Of klik op deze link om actuele vacatures te bekijken.

Contact

Adres : Kaya Irlanda 15
telefoon : +599 717 6530
E-mail :  info@catcbonaire.com
Website : www.catcgroup.com

Maandag t/m vrijdag 08.00 uur t/m 17.00 uur


Lees ook:

Deel dit artikel