Nieuws van Bonaire

Onrustige dagen voor politie

Onrustige dagen voor politie

KRALENDIJK – Voorgaande dagen waren onrustig voor het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN). Dat blijkt uit de politieberichten van het afgelopen weekeinde.

Zo vond in de nacht van donderdag op vrijdag een eenzijdige aanrijding plaats op de Boulevard Gob. Nicolaas Debrot. De bestuurder viel van haar scooter en liep daarbij hoofdletsel op.

Rocargo

Hit & Run

Op vrijdag rond vond een zogeheten ‘Hit en Run’ plaats op de Kaya Amsterdam. Een bestuurder op een scooter werd aangereden, toen hij een fiets probeerde in te halen en tegelijkertijd werd ingehaald door een auto. Tijdens de mislukte inhaalmanoeuvre raakte de auto de bestuurder op de scooter, waarna de scooter tegen de fiets aanreed. De auto is doorgereden. De bestuurder van de scooter liep schaafwonden op. Ook is er materiële schade aan de scooter en fiets. 

Diefstallen 

Tussen vrijdagavond en zaterdagmorgen is een inbraak gemeld bij een bedrijf aan de Kaya JC van de Ree. De inbrekers hebben daar alcohol en sigaretten weggenomen. Zaterdagmiddag werd uit een auto bij duikplaats Angel City aan de E.E.G. Bulevar spullen gestolen. Dieven hebben duikspullen en nog enkele dingen meegenomen. De auto was dicht, maar niet op slot. Op zondag werden twee scooters, die voor het terras/veranda van een appartementencomplex aan Kaya Ganimedes stonden, gestolen. 

Vechtpartij

Verder had de politie ook te maken met het sussen van een vechtpartij in een bar/restaurant in de buurt van Nikiboko. Twee personen raakten gewond bij dit gevecht. Betrokkenen bij deze vechtpartij wilde niets over de vechtpartij verklaren aan de politie. 

Eenzijdige aanrijding; voertuig slaat over de kop

Op zondag sloeg er een auto over de kop op de E. E.G. Bulevar. De bestuurder van de auto bleek onder invloed van alcohol. De bestuurder is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel aan verwondingen aan zijn hoofd. De auto is total loss verklaard. 

Aanhouding na negeren van stopteken

Op zondag negeerde een bestuurder van een auto een stopteken van de politie en raakte vervolgens met een snelheid van 140 kilometer per uur een lantaarnpaal.  De auto sloeg over de kop sloeg. De bestuurder verklaarde geen pijn/letsel te hebben als gevolg van de aanrijding en is aangehouden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo