Bonaire

Berovingen op stranden Bonaire

Berovingen op stranden Bonaire

KRALENDIJK – Afgelopen vrijdag vond er in de vroege middaguren een beroving plaats op een strand aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot.

Een dame die op het strand zat, werd verrast door een onbekende man die haar van haar stoeltje af duwde en vervolgens ervandoor ging met haar spullen waaronder een kleine zwarte rugtas, een grote grijs/blauwe rugtas, kledingstukken, twee portemonnees met verschillende pasjes en contant geld als inhoud, een horloge van het merk Lorus, enkele sleutels en een cameratasje met daarin een zwarte Panasonic Lumix camera, SD kaartjes van het merk Sandisk en een extra accu voor de camera. De zaak wordt onderzocht.

Diefstal bij 1000 steps

Vervolgens hebben dieven afgelopen zondag de achterruit van een auto die bij de duiklocatie 1000 steps geparkeerd stond, vernield. De daders hebben een beige leren rugtas meegenomen. In de tas zaten onder andere vier paspoorten, een E-reader met een bruin leren hoesje, een zwarte portemonnee en enkele medicijnen.

Deel dit artikel