Bedrijfspagina

Salt Shop & Interiyours Bonaire

In de Kaya Grandi vind je Bonaires Salt Shop, in de volledig verbouwde winkel vind je naast het beroemde zeezout van Bonaire allerlei andere leuke souvenirs om mee naar huis te nemen. De uitnodigende muurschilderingen van flamingo’s maken je nieuwsgierig om naar binnen te gaan.

Het zout afkomstig van de iconische zoutbergen in het zuiden van het eiland vind je terug in de winkel. Het zout wordt op verschillende manieren verwerkt en verpakt. Waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzaam verpakkingsmateriaal, wat geschikt is voor recycling.

Het assortiment bevat zout voor consumptie maar ook voor bijvoorbeeld in bad. Loop eens binnen en laat je verassen door de vernieuwde Salt Shop.

Contact

Kaya Grandi 9
+599 717 6886
Website

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag09:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten

Interiyours

Interiyours-woonwinkel-Bonaire

Interiyours Furniture and Antiques Bonaire is een verrassend grote winkel midden in het centrum van Kralendijk. In deze winkel vind je alles voor binnen en buiten, mooie batik stoffen, sieraden, kleine kado artikelen en nog veel meer.

Woonaccessoires

Ook voor het stylen van je interieur heeft Interiyours een groot assortiment voor zowel binnen- als buitenshuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een windgong van bamboo, dit geeft je porch meteen een vakantiegevoel. Het assortiment van Interiyours bied veel variatie, zo vind je er prachtige Bhuda beelden van hout, metalen beelden, schilderijen, lampen en nog veel meer. Kijk eens lekker rond en laat je inspireren.

Interiyours-woonwinkel-Bonaire

Sieraden

Interiyours heeft een zeer uitgebreid assortiment zilveren sieraden, de sieraden zijn allen hand gemaakt op Bali. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, tevens is het mogelijk sieraden te laten maken en te bestellen.

Souvenirs

Bij Interiyours kan je zeker slagen voor een mooi souvenir, een uniek aandenken aan je vakantie op Bonaire. Ook als je zelf op Bonaire woont en wat wil meenemen voor familie in Nederland bied Interiyours een uitgebreid assortiment souvenirs. In de winkel aan de Kaya Grandi vind je voor ieder wat wils.

Interiyours-woonwinkel-Bonaire
Interiyours-woonwinkel-Bonaire

Regelmatig veranderd de voorraad en alle stukken zijn uniek. Heeft u hulp nodig met decoreren? Interiyours adviseert je graag!
De winkel is van maandag t/m zaterdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur

Adres : Kaya Grandi 37
Telefoon : +599 717 5449
E-mail : info@interiyoursbonaire.com
Website

Interiyours-woonwinkel-Bonaire
Interiyours-woonwinkel-Bonaire
Interiyours-woonwinkel-Bonaire
Interiyours-woonwinkel-Bonaire

Lees ook:

Deel dit artikel