Bonaire

Bonaire helpt mensen aan tijdelijk werk

Bonaire helpt mensen aan tijdelijk werk
Plenchi di Trabou gaat op zoek naar werk op lange termijn

Inwoners van Bonaire die dit jaar hun baan hebben verloren en daardoor in de financiële problemen komen, kunnen steun krijgen van het eilandelijk bestuur. Het gaat om mensen die geen andere financiële coronasteun krijgen.

De steun wordt gekoppeld aan werkzaamheden die in projectvorm gaan worden uitgevoerd, zoals het schoonmaken van wijken en stranden en het schilderen van overheidsgebouwen. Ook ondersteunend werk bij het vaccinatieprogramma is mogelijk.

Het bestuur van Bonaire verwacht gemotiveerde mensen, die eventueel bereid zijn om zich om te scholen. Na afloop zal actief gezocht gaan worden naar werk voor deze groep.


Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo