Nieuws van Bonaire

Het weekend weerbericht voor Bonaire


Zaterdag 20 februari:
 Het is half bewolkt met een kans op een bui of twee. De verwachte minimum temperatuur zal rond de 24 graden Celsius zijn en de maximum temperatuur zal rond de 29 graden Celsius zijn. De wind zal vanuit het oosten-noordoosten komen en zal matig tot soms hard zijn (12-17 knopen met uitschieters tot 20 knopen).   

Zondag 21 februari: Het is half bewolkt met een kans op een bui of twee. De verwachte minimum temperatuur zal rond de 24 graden Celsius zijn en de maximum temperatuur zal rond de 29 graden Celsius zijn. De wind zal vanuit het oosten-noordoosten komen en zal matig tot krachtig zijn (11-16 knopen met uitschieters tot 18 knopen). De wind zal in vergelijking met zaterdag afnemen. Er trekken zowel zaterdag als zondag wolkenvelden over de eilanden en die kunnen lokaal tot een bui of twee leiden. 

Meer over het weer lees je op de facebook pagina van Caribbean Weather Center

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo