Nieuws van Bonaire

Schoonmaakprojecten Selibon blijven doorgaan

Kralendijk – Hoewel Bonaire geen grote aantallen toeristen ontvangt, blijft Selibon aandacht besteden aan het schoonhouden van Bonaire. Nu meer dan ooit is het belangrijk om aandacht te besteden aan het schoonhouden en de hygiëne van het eiland om zodoende besmetting met Covid-19 te minimaliseren en ook ziekten zoals dengue en chikungunya te voorkomen.

Afgelopen maand heeft Selibon verschillende onderhouds-  en schoonmaakwerkzaamheden verricht in Playa Pariba en Playa Pabou. Op de Malekon zijn takken gesnoeid en onkruid weggehaald die voor overlast zorgden aan de kant van de weg en op het trottoir.

Als u op een plek komt waar geen afvalbak is en u zou willen dat Selibon daar een afvalbak neerzet, dan staan zij daar zeker voor open. Door te bellen met 717 – 8159 wordt het geregeld.

Nu de schoonmaakwerkzaamheden in het stadscentrum zijn afgerond, begint Selibon vanaf maandag 19 oktober met schoonmaakwerkzaamheden in de wijk Amboina.   


Lees ook:

Rocargo
Deel dit artikel