Nieuws van Bonaire

Studenten SGB in het zonnetje gezet voor hulp Kickoff Conferentie Masterplan

De vier studenten in gezelschap van gedeputeerde Elvis Tjin Asjoe nadat ze het certificaat ontvingen. (Foto : OLB)  

Kralendijk – Vier studenten van de SGB hebben uit handen van gedeputeerde Elvis Tjin Asjoe een certificaat van waardering ontvangen. Ze werden op het Bestuurskantoor in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet bij de Kickoff Masterplan 2030 Conference van 6, 7 en 8 november.  Angie Daza Gualteros, Carleny Feliz Ramirez, Merisabel Rosario Fernandez en Burnangel Gerly volgen de opleiding Leisure & Hospitality aan de Scholengemeenschap Bonaire. 

Zij hielpen de organisatie van de drukbezochte conferentie bij de opbouw, de registratie van deelnemers en het ontvangen van gasten. Op de tweede en derde dag deden zij actief mee aan de workshops. Noemy Feliz Ramirez studeert ook Leisure & Hospitality bij de SGB, ze heeft ook bij de conferentie geholpen. Ze kon niet bij de uitreiking van de certificaten aanwezig zijn en heeft het certificaat later ontvangen. 

,,Jullie hebben fantastisch geholpen. Uit waardering en erkentelijkheid voor jullie inzet mag ik jullie mede namens mijn collega-gedeputeerden Nina den Heyer en James Kroon een door de gezaghebber ondertekend certificaat overhandigen”, aldus Tjin Asjoe. ,,Jullie hebben laten zien dat wij als klein eiland grote prestaties kunnen leveren door samen te werken. De conferentie is mede dankzij jullie hulp een groot succes geworden. Daar mogen jullie trots op zijn.” Het bleef niet bij een certificaat, want de studenten kregen ook nog een rondleiding door het Bestuurskantoor waarna ze werden getrakteerd op een pastechi.

Deel dit artikel