Nieuws van Bonaire

Hond veroorzaakt overlast

Persbericht Korps Politie Caribisch Nederland – KPCN

Kralendijk – Op zondag 22 september is omstreeks 7.30 een melding van overlast veroorzaakt door een hond binnen gekomen. De hond sprong bij verschillende mensen in de tuin en vernielde daar materialen en toonde zich agressief richting bewoners. De politie heeft geprobeerd de eigenaar van de hond te achterhalen maar dat lukte niet.

Later op de dag kwam er nog een melding over deze hond binnen. De hond toonde zich ook agressief richting de politie. Op dat moment is er gebeld naar twee dierenhulp organisaties. Zij konden echter niet helpen omdat er niemand beschikbaar was om met een agressief dier om te gaan. Ook werd aangegeven dat er geen plaats was voor deze hond. De gezaghebber heeft vervolgens op grond van de hondenverordening toestemming gevraagd om deze hond met een jachtgeweer dood te schieten.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo