Wonen

Nutsbedrijven gas water en electra

Windmolens Bonaire

Gas, water en electra

Als je een huis koopt of bouwt op Bonaire kom je al snel in aanraking met een aantal belangrijke afdelingen van de overheid. We geven de bedrijven samen met een korte omschrijving van hoe ze werken.

WEB  Water en Energie Bedrijf Bonaire N.V.

Het web zorgt voor water en electra, maandelijks komt men de meter stand opnemen aan huis en ontvangt u een bon in uw brievenbus die u per bank kan overmaken of aan het loket kan betalen. Hoe meer u verbruikt hoe hoger de prijs per cub. Een gemiddeld gezin, 2 kinderen, zonder airconditioning of zwembad, betaald rond de US$ 120 voor electra en US$ 80 voor water. Met airco betaal je al snel het dubbele!

BEZOEKADRES
Kaya Carlos A. Nicolaas 3, Kralendijk, Bonaire CN
T +599 715 8244
web@webbonaire.com

OPENINGSTIJDEN
Kassa hoofdkantoor
08:00 – 11:45 en 13:00 – 15:00 uur
Eerste en laatste week van de maand óók
tussen de middag geopend

STORINGSDIENST (24/7) T 9215
Website : www.webbonaire.com

Curoil Bonaire N.V.

Bij Curoil regelt u de aflevering van gasflessen aan huis. Bij een nieuw huis gaat u naar het loket en betaald een borg en de som voor 2 volle flessen. U geeft aan dat het om een nieuwe aansluiting gaat. Men komt dan eerst de aansluiting goedkeuren en dan worden vaak dezelfde dag de flessen gebracht. Ook bij een bestaand huis betaald u eerst de borg en worden de flessen na ongeveer 8 weken pas gebracht. Levertijden zijn telkens anders dus om niet zonder gas te komen zitten is op tijd bijbestellen dus een must !

Curoil Bonaire NV- Head Office
Kaya Gobernador Nicolaas Debrot 130

Phone : (+599) 717-7022
(+599) 717-8817
Fax : (+599) 717-7077
(+599) 717-3835
Email Address : curoil@curoil.com

Deel dit artikel